Hudvårdsikoner från Lancôme

Ikoner från Lancôme.

Lansera hudvård som når ikonstatus är inte lätt. Men Lancôme får det att verka busenkelt. De har under sina år i branschen lyckats lansera hudvård efter hudvård som snabbt kommit att bli räddningen för många. Några av dessa hudvårdshjältar nämner vi nedan, är det någon du känner igen?


Genifique Serum.

På en vecka kan mycket hända, eller hur? I alla fall om du använder Advanced Génifique Serum som verkar för en mer ungdomligare hy. Då kommer du se resultat redan efter sju dagar. Denna nu ikoniska hudvårdslösning gör inte bara att du upplever färre synliga ålderstecken, huden känns även både mjukare och fylld med mer lyster.


Renergie MultiLift Ultra.

Ytterligare hudvård som inte kräver någon längre presentation är Renergie Multi-Lift Ultra Cream SPF15. Denna ansiktskräm har blivit ett givet steg i anti-aging rutinen för många. Den gör att huden upplevs fastare och dina konturer mer framträdande. Formulan med SPF15 ger ett lättare skydd mot solen så att ytterligare hudåldrande förhindras.


Absolue.

Kanske har du nu börjat förstå att varumärket genom åren har lanserat flertalet omtyckta produkter som reducerar synliga ålderstecken. Men det finns mer inom denna kategori som vi skulle vilja lyfta, t.ex. Absolue. Och nu kan vi verkligen snacka fransk lyx. Här har du hudvård med rosextrakt och essentiella oljor för en hy som känns yngre och mjukare.


HydraZen.

Visst har Lancôme sannerligen visat framfötterna när det kommer till bra anti-aging. Men du har även annan hudvård att kamma hem. Som riktigt bra återfuktare. Hudvårdsserien HydraZen har flertalet produkter som ger din hy en ordentlig boost med fukt. Välj mellan Day Cream och Day Cream Riche beroende på hur torr hy du upplever. Komplettera med Night Cream under din kvällsrutin.

Shoppa produkterna.

Filter
9 produkter
Lancôme Advanced Genifique Serum
30ml 50ml 75ml 115ml
Lancôme Advanced Genifique Serum

fr. 780 kr Rek.pris 

1
Lancôme Hydra Zen Night Cream (50ml)
Lancôme Hydra Zen Night Cream (50ml)

595 kr 595 kr Rek.pris 

2
Lancôme Renergie Multi-Lift Ultra Cream
Lancôme Hydra Zen Day Cream (50ml)
Lancôme Hydra Zen Day Cream (50ml)

416 kr 520 kr 520 kr Rek.pris 

1
Lancôme Absolue Rich Day Cream Refill (60ml)
Lancôme Absolue Rich Day Cream Refill (60ml)

1795 kr 1795 kr Rek.pris 

1
Lancôme Absolue Precious Cells Rich Day Cream (60ml)
Lancôme Absolue Precious Cells Soft Cream Re-fill (60ml)
Lancôme Absolue Precious Cells Cream Merveilleuse (60ml)
Lancôme Hydra Zen Day Cream SPF 15 (50ml)
Lancôme Hydra Zen Day Cream SPF 15 (50ml)

520 kr 520 kr Rek.pris 

0