Hudvårdsfavoriter från Sisley

Vilken serie är din favorit?

Har du, precis som vi, redan hunnit kära ner dig i Sisley totalt? Inget konstigt, detta franska lyxmärke har fått flera skönhetsfanaster på fall världen över. Med innovativ hudvård, trendig makeup och unika dofter i portfolion är det klart att många redan har fått Sisley som en given favorit i rutinen. På tal om favoriter, vi har samlat några produktserier från Sisley nedan som vi tycker är värda lite uppmärksamhet. Lite hajpad hudvård coming your way.


Sisleÿa.

Ikonisk tjugoåring. Denna anti-aging serie har hunnit föryngra huden för flertalet användare under sina tjugo år på marknaden. Hemligheten bakom denna serie hudvård är kombinationen av snabbverkande ingredienser med aktiva molekyler som tillsammans levererar effektiva hudvårdslösningar för att reducera synligt hudåldrande. Stortfavoriten Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge har minst sagt redan hunnit nå kultstatus. Vill du minska synligheten av rynkor, få bättre spänst, mer lyster och mer fukt så är denna ansiktskräm given i rutinen.


Black Rose.

Såklart hittar du fler effektiva anti-aging lösningar i Sisleys sortiment, som i serien Black Rose. Dessa produkter fokuserar snarare på att plumpa din hy och för att ge den mer naturlig lyster. De är de främsta egenskaperna i Black Rose Skin Infusion Cream till exempel. Dessutom kommer den med en helt fantastiskt textur och utsökt, nästintill beroendeframkallande doft. Applicera några droppar av Black Rose Precious Face Oil, ytterligare storfavorit från serien, innan ansiktskrämen för att få ut max effekt av efterföljande hudvård.


Phyto-Blanc.

Dessutom vill vi passa på och lyfta hudvårdsserien Phyto-Blanc. Vi utsätts dagligen för situationer som rubbar balansen i vår hud och som kan få en effekt på vår melaninproduktion. Resultatet kan bli att mörka fläckar och pigmenteringar utvecklas, en relativt vanlig företeelse så här års. I serien hittar du alltså produkter som verkar för att ljusa upp dessa och reducera dess synlighet. I Brightening Daily Defense Fluid SPF50 får du både ett skydd mot UV-strålning och fria radikaler samtidigt som den verkar korrigerande och lystergivande.

Shoppa produkterna.

Filter
17 produkter
Sisley Sisleÿa Le Teint
Sisley Sisleÿa Le Teint

1475 kr1475 krRek.pris 

0
Sisley Lightening Foaming Cleanser
Sisley Lightening Foaming Cleanser

1220 kr1220 krRek.pris 

0
Sisley Brightening Daily Defense Fluid SPF50
Sisley Ultra Lightening Mask
Sisley Ultra Lightening Mask

1320 kr1320 krRek.pris 

0
Sisley Lightening Toning Lotion
Sisley Lightening Toning Lotion

1345 kr1345 krRek.pris 

0
Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion
Sisley Sisleÿa l'Integral Anti-Age Extra-Riche
Sisley Sisleÿa l'Integral Anti-Age
Sisley Sisleÿa l'Integral Anti-Age

4410 kr4410 krRek.pris 

0
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream

1855 kr1855 krRek.pris 

0
Sisley Black Rose Facial Oil
Sisley Black Rose Facial Oil

2030 kr2030 krRek.pris 

0
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid

1300 kr1300 krRek.pris 

0
Sisley Black Rose Cream Mask
Sisley Black Rose Cream Mask

1460 kr1460 krRek.pris 

0

Leverans hem till dörren. Läs mer >