Hudvårdsfavoriter från Sisley

Vilken serie är din favorit?

Har du, precis som vi, redan hunnit kära ner dig i Sisley totalt? Inget konstigt, detta franska lyxmärke har fått flera skönhetsfanaster på fall världen över. Med innovativ hudvård, trendig makeup och unika dofter i portfolion är det klart att många redan har fått Sisley som en given favorit i rutinen. På tal om favoriter, vi har samlat några produktserier från Sisley nedan som vi tycker är värda lite uppmärksamhet. Lite hajpad hudvård coming your way.


Sisleÿa.

Ikonisk tjugoåring. Denna anti-aging serie har hunnit föryngra huden för flertalet användare under sina tjugo år på marknaden. Hemligheten bakom denna serie hudvård är kombinationen av snabbverkande ingredienser med aktiva molekyler som tillsammans levererar effektiva hudvårdslösningar för att reducera synligt hudåldrande. Stortfavoriten Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge har minst sagt redan hunnit nå kultstatus. Vill du minska synligheten av rynkor, få bättre spänst, mer lyster och mer fukt så är denna ansiktskräm given i rutinen.


Black Rose.

Såklart hittar du fler effektiva anti-aging lösningar i Sisleys sortiment, som i serien Black Rose. Dessa produkter fokuserar snarare på att plumpa din hy och för att ge den mer naturlig lyster. De är de främsta egenskaperna i Black Rose Skin Infusion Cream till exempel. Dessutom kommer den med en helt fantastiskt textur och utsökt, nästintill beroendeframkallande doft. Applicera några droppar av Black Rose Precious Face Oil, ytterligare storfavorit från serien, innan ansiktskrämen för att få ut max effekt av efterföljande hudvård.


Phyto-Blanc.

Dessutom vill vi passa på och lyfta hudvårdsserien Phyto-Blanc. Vi utsätts dagligen för situationer som rubbar balansen i vår hud och som kan få en effekt på vår melaninproduktion. Resultatet kan bli att mörka fläckar och pigmenteringar utvecklas, en relativt vanlig företeelse så här års. I serien hittar du alltså produkter som verkar för att ljusa upp dessa och reducera dess synlighet. I Brightening Daily Defense Fluid SPF50 får du både ett skydd mot UV-strålning och fria radikaler samtidigt som den verkar korrigerande och lystergivande.

Shoppa produkterna.

Filter
16 produkter
Sisley Sisleÿa Le Teint
Y
Sisley Sisleÿa Le Teint

1505 kr 1505 kr Rek.pris 

0
Sisley Sisleya l'Integral Hand Cream Anti-Aging SPF30 (75ml) Y
Sisley Brightening Daily Defense Fluid SPF50 (50ml) Y
Sisley Ultra Lightening Mask (60ml) Y
Sisley Ultra Lightening Mask (60ml)

1365 kr 1365 kr Rek.pris 

0
Sisley Lightening Toning Lotion (200ml) Y
Sisley Lightening Toning Lotion (200ml)

1345 kr 1345 kr Rek.pris 

0
Sisley Sisleya Essential Skin Care Lotion (150ml) Y
Sisley Sisleya l'Integral Firming Concentrated Serum (30ml) Y
Sisley Sisleya l'Integral Anti-Age Extra-Riche (50ml) Y
Sisley Sisleya l'Integral Anti-Ag (50ml) Y
Sisley Sisleya l'Integral Anti-Ag (50ml)

4560 kr 4560 kr Rek.pris 

0
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream (50ml) Y
Sisley Black Rose Skin Infusion Cream (50ml)

1900 kr 1900 kr Rek.pris 

0
Sisley Black Rose Facial Oil (25ml) Y
Sisley Black Rose Facial Oil (25ml)

2075 kr 2075 kr Rek.pris 

0
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid (15ml) Y
Sisley Black Rose Eye Contour Fluid (15ml)

1325 kr 1325 kr Rek.pris 

0
Sisley Black Rose Cream Mask (60ml) Y
Sisley Black Rose Cream Mask (60ml)

1490 kr 1490 kr Rek.pris 

2

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >