Hudvårdsfavoriter från Estée Lauder

Favoriter i hudvårdsrutinen.

Här är produkterna som är en given del i många hudvårdsrutiner runt om i världen. Estée Lauder har under åren hunnit lansera ett flertal produkter som kommit bli ikoner inom hudvården. Vi har några favoriter från varumärket att dela med oss av och som vi tycker du borde testa om du ej redan hunnit förälska dig i dessa hudvårdslösningar.


Given del av kvällsritualen.

Klart strålande hudvårdsstjärna är Advanced Night Repair Recovery Complex II, ansiktsserum som för många får förnyat förtroende efter varje tom flaska. Serumet och resterande produkter från serien ska användas nattetid så att du när morgonen gryr har en mjukare och ungdomligare hy med mer lyster. Serum som blivit lite av en klassiker i kvällsrutinen.


För fyllighet och vitalitet.

Ytterligare en favorit är Revitalizing Supreme Plus Cell Power Creme, populär anti-aging produkt. Ansiktskräm som kan användas både som en del av dag- och kvällsrutinen och som verkar för att huden ska upprätta dess kollagenproduktion. Resultatet blir att linjer och rynkor reduceras och att fasthet och spänst förbättras.


De allra första av tecken.

Nu kanske du tycker att våra produkttips känns aningen enformiga för här kommer ännu en anti-aging favorit. Men denna är perfekt för att reducera synligheten av de allra första ålderstecknen. DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15 verkar återfuktande i upp till 24 timmar. Här har du även möjligheten att välja mellan två olika varianter beroende på hudtyp.

Shoppa favoriterna.

Filter
3 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fr. 581 kr fr. 760 kr Rek.pris 

65
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15 N/C (30ml) Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15
Normal/Combinated Dry
Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15

fr. 443 kr fr. 575 kr Rek.pris 

5

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄