Hudvårdsexpert

Preppa huden inför solen.

Barbenta långdagar i solen. Äntligen! Härliga dagar att vänta men glöm för all del inte att ta hand om din hy nu när den utsätts för extra solexponering. Akademikliniken har några tips på hur du bibehåller god hudkvalitet.


Återfuktande.

Ingen hemlighet att huden känns torr efter solexponering. Undvik en stram och flagnande hud genom att använda en bra återfuktning. Gäller både ansikte och kropp såklart! Pure Antioxidant Creme skyddar ansiktet mot UV-relaterade skador och Pure Body Boost är en mjukgörande body lotion som tack vare E-vitamin även verkar barriärstärkande.


Skyddande.

Glöm inte C-vitamin under sommarhalvåret. När huden utsätts för UV-ljus så har det en tendens att försöka kicka ut C-vitamin ur mixen. Tillför gärna denna ingrediens som både skyddar och stärker din hy. Du hittar det bland annat i Pure Glow Oil, en ansiktsolja som motverkar förtidigt åldrande, och i Pure HydrOxy Mask, en fuktgivande ansiktsmask.


Långvarig.

Visst är det skönt att sitta i solen och njuta men nog är det minst lika härligt att kunna få en snygg och jämn bränna på köpet. Se till att du innan solexponering kör en peeling så du får bort döda hudceller så att brännan inte bara blir fläckfri utan även långvarig. Pure Triple Peel gör detta samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen. Nu är du preppad och klar inför sommaren, glöm inte solskydd bara!

Shoppa tipsen.

Filter
5 produkter
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml)
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml)

316 kr 395 kr Rek.pris 

1
Akademikliniken Pure Antioxidant Creme (50ml)
Akademikliniken Pure HydrOxy Mask (75ml)
Akademikliniken Pure HydrOxy Mask (75ml)

476 kr 595 kr Rek.pris 

0
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml)
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml)

896 kr 1120 kr 1695 kr Rek.pris 

1
Akademikliniken Pure Triple Peel (50ml)
Akademikliniken Pure Triple Peel (50ml)

440 kr 550 kr 525 kr Rek.pris 

0

Leverans hem till dörren. Läs mer >