Hudvårdsexpert

Preppa huden inför solen.

Barbenta långdagar i solen. Äntligen! Härliga dagar att vänta men glöm för all del inte att ta hand om din hy nu när den utsätts för extra solexponering. Akademikliniken har några tips på hur du bibehåller god hudkvalitet.


Återfuktande.

Undvik en stram och flagnande hud i sommar genom att använda en bra återfuktning. Gäller både ansikte och kropp såklart! Både Pure Antioxidant Creme och Pure Hyaluronic Gel verkar djupt återfuktande. För kropp har du Pure Body Boost, en mjukgörande body lotion som tack vare E-vitamin även verkar barriärstärkande.


Skyddande.

Glöm inte C-vitamin under sommarhalvåret. När huden utsätts för UV-ljus så har det en tendens att försöka kicka ut C-vitamin ur mixen. Tillför gärna denna ingrediens som både skyddar och stärker din hy. Du hittar det bland annat i Pure Glow Oil, en ansiktsolja som motverkar förtidigt åldrande, och i Pure HydrOxy Mask, en fuktgivande ansiktsmask.


Förnyande.

Din hy kan dessutom behöva lite av en detox i sommar, som Pure Detox Energy som bland annat verkar för att din hy åter ska komma i balans efter en dag i solen. En annan typ av detox din hud kan behöva i sommar är en mer exfolierande sådan. Pure Triple Peel avlägsnar döda hudceller och lämnar därmed även din hy med mer lyster.

Shoppa tipsen.

Filter
6 produkter
Akademikliniken Pure Antioxidant Creme (50ml) Y
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml) Y
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml)

975 kr 1495 kr Rek.pris 

1
Akademikliniken Pure Triple Peel (50ml) Y
Akademikliniken Pure Triple Peel (50ml)

397 kr 550 kr Rek.pris 

0
Akademikliniken Pure Hyaluronic Gel (30ml) Y
Akademikliniken Pure Hyaluronic Gel (30ml)

317 kr 425 kr Rek.pris 

1
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml) Y
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml)

277 kr 495 kr Rek.pris 

1
Akademikliniken Pure HydrOxy Mask (75ml) Y
Akademikliniken Pure HydrOxy Mask (75ml)

595 kr 595 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >