Hudvård som skyddar din hy från föroreningar

Skydda din hy mot föroreningar.

Föroreningar ställer sannerligen till det för oss. Vi har här valt att fokusera på dess effekter som den har på vår hudhälsa. Kort sagt så snabbar det på hudens åldrande. Det kan ha en effekt på din kollagenproduktion, försämrad skyddsbarriär, ökad känslighet och pigmentering. But do not fear. Såklart finns det i dag flera lösningar på hur du kan skydda dig mot dessa föroreningar som huden utsätts för under dygnets alla timmar. Vi tipsar om några produkter nedan.


OSKIA Skincare.

Fler och fler varumärken erbjuder nu inte bara enstaka produkter utan i stället hela serier för att råda bot på ovan dilemma. Citylife från OSKIA Skincare är ett sådant exempel. Föroreningar utsätts du inte bara för utomhus utan även datorer, luftkonditionering, möbler kan utsöndra partiklar som är skadliga för din hy. Här finner du serum, kräm och mist för att skydda mot inomhus- och utomhusföroreningar.


Dr. Barbara Sturm.

Ytterligare hudvårdsfavorit som har lösning på problemet är Dr. Barbara Sturm. Här hittar du bland annat Anti-pollution Drops, serum som skyddar mot både föroreningar, UV-strålar och blått ljus. I denna hudvårdslösning hittar du bland annat extrakt från marina mikroorganismer som verkar för att din huds egna försvar mot föroreningar och hudåldrande ska förbättras.


Babor.

Även Babor har flertalet artiklar på temat. I deras serie Skinovage Vitalizing hittar du produkter som skyddar din hy från digitalt åldrande. Med detta menar vi att du vid användande av exempelvis deras serum, ansiktskräm eller mask får en hy som är skyddad mot blått ljus. Vi utsätts i dag i allt större utsträckning av artificiellt blå ljus i och med att vi spenderar mer tid vid exempelvis elektroniska skärmar.


Biodroga MD.

Slutligen vill vi även passa på att tipsa om Biodroga MD. Deras Skin Booster Anti-Pollution & Inflamm-Aging Serum innehåller ett komplex bestående av flertalet olika växtbaserade extrakt som gör att huden lyckas blockera partiklar från att tränga in i huden. Serumet har en antioxiderande effekt och boostar byggandet av fibrer. Mer fasthet och elasticitet åter. Du hittar samtliga produkttips nedan.

Shoppa produkterna.

Filter
9 produkter
OSKIA Skincare City Life Facial Mist (100ml) Y
Babor Skinovage Vitalizing Mask (50ml) Y
Babor Skinovage Vitalizing Mask (50ml)

272 kr 340 kr Rek.pris 

0
Dr. Barbara Sturm Anti-Pollution Drops (30ml) Y
Dr. Barbara Sturm Anti-Pollution Drops (30ml)

1469 kr 1470 kr Rek.pris 

0
OSKIA Skincare City Life I-Zone Balm (20ml) Y
OSKIA Skincare City Life I-Zone Balm (20ml)

559 kr 559 kr Rek.pris 

0
OSKIA Skincare City Life Concentrate (15ml) Y
OSKIA Skincare City Life Concentrate (15ml)

1329 kr 1329 kr Rek.pris 

0
Babor Skinovage Vitalizing Cream Rich (50ml) Y
Babor Skinovage Vitalizing Cream (50ml) Y
Babor Skinovage Vitalizing Cream (50ml)

569 kr 711 kr Rek.pris 

0
Babor Skinovage Vitalizing Serum (30ml) Y
Babor Skinovage Vitalizing Serum (30ml)

531 kr 680 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄