Hudvård från Murad med vitamin C

Begåvad multitalang.

Vitamin C tycks inte kunna göra någonting fel. Inte bara har den stora fördelar när det kommer till vårt välmående, det finns också en rad fördelar att hämta när det kommer till din hy. Vi berättar mer om varför du bör leta efter hudvård med vitamin C och tipsar om några produkter från vår hudvårdsexpert Murad som innehåller just denna vitamin. Läs mer om detta nedan.


Motverkar och reducerar.

Varför är vitamin C även känt som askorbinsyra så bra att ha i din hudvårdsrutin? Visste du till exempel att denna antioxidant motverkar förtidigt åldrande? Eftersom denna vitamin neutraliserar fria radikaler (som kan orsaka torrhet och försämrad kollagenproduktion) är det inte konstigt att denna ingrediens i din hudvård kan hjälpa motverka rynkor och en slapp hy. Dessutom är vitamin C en del av just kollagenproduktionen, så inte bara förhindrar du för tidigt hudåldrande utan den verkar även för att reducera redan synliga ålderstecken i din hy. Du får en hy som upplevs jämnare, fastare, klarare för att slutligen inte nämna det faktum att vitaminet förser din hy med härlig lyster.


Perfekt kombination.

Denna vitamin skyddar din hy mot bland annat solens strålar. Därför är ingrediensen super att applicera som en del av din morgonrutin. Kom dock ihåg att alltid kombinera vitamin C med solskydd eftersom vitaminet i sig är känsligt mot solljus. Kombinera vitamin C och solskydd och du får en riktigt bra start på dagen. Ännu bättre kombination vore om du fann dessa två i en och samma produkt. Som i Essential-C Day Moisturizer SPF 30 till exempel. Ansiktskräm som med vitamin C verkar lystergivande men som även skyddar mot solen i och med SPF. Applicera Rapid Age Spot Correcting Serum innan som med niacinamide och vitamin C reducerar synligheten av hyperpigmentering. En riktigt bra duo om vi får säga så själva.

Shoppa produkterna.

Filter
8 produkter
Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF50 (50ml) Y
Murad Rapid Age Spot Correcting Serum (30ml) Y
Murad Rapid Age Spot Correcting Serum (30ml)

849 kr 1050 kr Rek.pris 

0
Murad Essential-C Day Moisturizer SPF 30 (50ml) Y
Murad Essential-C Cleanser (200ml) Y
Murad Essential-C Cleanser (200ml)

409 kr 540 kr Rek.pris 

1
Murad City Skin Overnight Detox Moisturizer (50ml) Y
Murad Intensive-C Radiance Peel (50ml) Y
Murad Intensive-C Radiance Peel (50ml)

739 kr 770 kr Rek.pris 

0
Murad Essential-C Toner (150ml) Y
Murad Essential-C Toner (150ml)

365 kr 460 kr Rek.pris 

1
Murad Essential-C Eye Cream SPF 15 (15ml) Y
Murad Essential-C Eye Cream SPF 15 (15ml)

671 kr 840 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄