Hitta rätt foundation från Jane Iredale

Bas från Jane Iredale.

Pressat eller löst? Eller kanske rent av flytande? Lyster eller matt, eller kanske något där mitt emellan? Hitta sin perfekta basmakeup kan ibland vara svårt. Vi har försökt göra det hela lite lättare genom att lyfta några olika typer av basprodukter från Jane Iredale. Vilken föredrar du?


Pressat puder.

Låt oss börja med en produkt vars finish vi tror att många av er letar efter, nämligen en som ger ett matt slutresultat. PurePressed Base Mineral Foundation Refill ger inte bara denna önskade finish, den levererar även ett väldigt täckande resultat utan att produktens närvaro blir speciellt påtaglig. Du får ett naturligt slutresultat helt enkelt.


Flytande foundation.

Önskar du samma matta finish men är inte riktigt keen på pressat puder så måste du kika närmare på Beyond Matte Liquid Foundation. Här har du en flytande foundation som motverkar glans och ger din hy en semi-matt finish. En foundation med byggbar täckning dessutom, upplever du att den täcker för lite vid första applicering kan du helt enkelt gå in med ett lager till.


Skimrande löspuder.

Men många av oss är det också som önskar mer glow till vår makeup. Likt ovannämnt puder så levererar Amazing Base en bas som knappt känns på din hy. Detta löspuder ger däremot ett silkeslent resultat med lyster. Du finner i denna algextrakt och granatäpple som tillsammans lugnar din hy och som skyddar den mot fria radikaler.


Vårdande bas.

Ska vi fortsätta på samma spår som ovan, dvs en foundation som levererar både lyster och vård så är Liquid Minerals en given produktrekommendation. Här ligger mineraler, vitamin C och hyaluronsyra inkapslat av bland annat aloe vera. Du får en fuktgivande bas och en hy som upplevs jämnare, slätare och med mer lyster.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Jane Iredale Pure Pressed Base Refill
Chestnut Terra
Y
Jane Iredale Pure Pressed Base Refill

fr. 233 kr fr. 315 kr fr. 465 kr Rek.pris 

4
Jane Iredale Amazing Base
Amber Golden Glow Honey Bronze Ivory Light Beige Natural Radiant Satin Suntan Warm Sienna Warm Silk
Y
Jane Iredale Amazing Base

fr. 328 kr fr. 485 kr Rek.pris 

1
Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation
Y
Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation

439 kr 585 kr Rek.pris 

1
Jane Iredale Liquid Minerals
Y
Jane Iredale Liquid Minerals

fr. 439 kr fr. 585 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >