Hitta din Thermique

Thermique, huh?

Snubblat över detta begrepp när du varit på jakt efter ny hårvård? Kérastase har flertalet Thermique i sitt sortiment. Din hårvårdsrutin är inte komplett utan detta steg. Det är som det gamla talesättet "efter rengöring kommer värmeskydd". Nedan berättar vi mer om varför du behöver detta steg innan styling och vilken Kérastase Thermique du bör välja. 


Heat protector for the win.

Styla rätt. Då syftar vi inte nödvändigtvis på hur du stylar i form av vilken teknik utan snarare att göra processen skonsam. Ingen hemlighet att föning och värmestyling kan skada ditt hår. För att skydda håret mot uttorkning och slitna toppar är därför ett bra och gediget värmeskydd A och O. Thermique is just that. Men exakt vilken av dem ska man välja?


Which one...

För den bästa avslutningen av din rengörande hårvårdsrutin och för den ultimata starten av din styling rekommenderar vi starkt Kérastase Thermique. Men vilken av dem bör du klicka hem? Vi slår ett extra slag för deras senaste lansering i kategorin, nämligen Thermique Extentioniste. Perfekt för dig som önskar längre och hälsosamma hårlängder.


...should I pick?

Känns håret slitet är det definitivt Ciment Thermique du ska använda eftersom den verkar reparerande. Nectar Thermique är för dig som önskar näring och i slutändan ett mer glansigt och följsamt hår. Problem med friss så är lösningen Kératine Thermique, disiplinerar håret ordentligt. I samtliga fyra produkter hittar du värmeskyddande egenskaper, för en skonsam styling.

Shoppa Thermique från Kerastase.

Filter
4 produkter
Kérastase Resistance Ciment Thermique (150ml) Y
Kérastase Nutritive Nectar Thermique (150ml) Y
Kérastase Nutritive Nectar Thermique (150ml)

209 kr 355 kr Rek.pris 

21
Kérastase Resistance Extentioniste Thermique (150ml) Y
Kérastase Discipline Keratin Thermique Cream (150ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >