Hemligheten bakom längre hår

Önskas längre hårlängder?

Försöker du åstadkomma ett riktigt rapunzelsvall men inte riktigt fått resultatet du önskat? Eller har du låtit det växa långt och länge och nu börjat se en hel del slitna toppar? Kanske att Kérastase Extentioniste skulle kunna vara något som är värt för dig att undersöka. Hårvård som förser ditt hår med precis det som behövs för att stråna ska få fart och växa långt och friskt. 


Rengör på djupet.

Hårvårdsserie från Kérastase som verkar för att du ska få hälsosamma längder lite snabbare. Extentioniste är utformad för att ge hårets längder det lilla extra så att ditt hår kan växa sig långt utan att topparna slits och går av. Börja med hårbadet Resistance Bain Extentioniste för att skonsamt rengöra håret på djupet.


Ge näring.

Efter schampo är det dags att ge intensiv näring med inpackningen Resistance Masque Extentioniste som ska sitta några minuter för full effekt. Stäng därefter hårstråets fjällskikt med balsamet Resistance Fondant Extentioniste som ger en slät och blank yta som är motståndskraftig mot slitage. Vi vill ju ha hälsosamma längder så vi inte behöver klippa av det lika ofta.


Sista steget.

Applicera sedan Resistance Serum Extentioniste i hårbotten när håret fortfarande är fuktigt. Massera in i hårbotten och distribuera serumet jämt över området. Genom att varsamt massera in produkten ökar du även cirkulationen i hårbotten. Serumet kan användas dagligen men för bästa effekt rekommenderas åtminstone tre applikationer i veckan.

Shoppa Kérastase Resistance Extentioniste.

Filter
7 produkter
Kérastase Resistance Fondant Extentioniste (200ml) Y
Kérastase Resistance Serum Extentioniste (50ml) Y
Kérastase Resistance Bain Extentioniste (250ml) Y
Kérastase Resistance Extensioniste Duo Y
Kérastase Resistance Extensioniste Duo

fr. 363 krfr. 680 krRek.pris 

15
Kérastase Bain Extentioniste (500ml) Y
Kérastase Bain Extentioniste (500ml)

279 kr440 krRek.pris 

7
Kérastase Resistance Masque Extensioniste (200ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >