Editor's choice / Hemligheten bakom längre hår

Hemligheten bakom längre hår

Långa hårlängder till sommaren.

Ledigheten hägrar och du har nu observerat att din kalender är fullproppad med roliga event att se framemot. Kanske har du lyckats knipa en inbjudan till ett bröllop, ett födelsedagsfirande för en nära vän eller en sommarfest med släkten. Vad matchar inte bättre till en sådan tillställning än en fin frisyr, kanske till och med en tjusig håruppsättning? Saknar du hårlängderna så behöver du inte vara orolig, Kérastase Extentioniste är steget före. Vi berättar mer nedan.


Rengör på djupet.

Hårvårdsserie från Kérastase som verkar för att du ska få hälsosamma längder lite snabbare. Extentioniste är utformad för att ge hårets längder det lilla extra så att ditt hår kan växa sig långt utan att topparna slits och går av. Börja med hårbadet Resistance Bain Extentioniste för att skonsamt rengöra håret på djupet.


Ge näring.

Efter schampo är det dags att ge intensiv näring med inpackningen Resistance Masque Extentioniste som ska sitta några minuter för full effekt. Stäng därefter hårstråets fjällskikt med balsamet Resistance Fondant Extentioniste som ger en slät och blank yta som är motståndskraftig mot slitage. Vi vill ju ha hälsosamma längder så vi inte behöver klippa av det lika ofta.


Sista steget.

Applicera sedan Resistance Serum Extentioniste i hårbotten när håret fortfarande är fuktigt. Massera in i hårbotten och distribuera serumet jämt över området. Genom att varsamt massera in produkten ökar du även cirkulationen i hårbotten. Serumet kan användas dagligen men för bästa effekt rekommenderas åtminstone tre applikationer i veckan.

Shoppa Kérastase Resistance Extentioniste.

Filter
7 produkter