Helena Rubinstein Powercell Serum | Fri frakt & låga priser | Ba
Helena Rubinstein Powercell Serum i gruppen Hudvård / Ansiktsserum & olja / Ansiktsserum hos Bangerhead (B026275r)
Helena Rubinstein Powercell Serum

Helena Rubinstein
Helena Rubinstein Powercell Serum

Rek.pris 
Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Finns i paket
I Magazine (
)
Helena Rubinstein
Mer från Helena Rubinstein
Om produkten Artnr: B026275r

Powercell-serien stimulerar cellförnyelsen på hudytan och stärker hudens barriärfunktion. Powercell är en ikonisk del av Helena Rubinsteins hudvård. En källa till inspiration och fortsatt utveckling av produkter som tas fram särskilt för att kämpa mot den negativa påverkan huden dagligen utsätts för. Powercell skyddar och stärker hudens naturliga försvarsmekanismer.

Powercell Skinmunity serum är ett lätt serum som snabbt tas upp av huden och ger en omedelbar känsla av fräschhet och mjukhet. Kan användas med alla Helena Rubinsteins hudvårdsserier.

Hudtyp: Normal, Torr
Storlek: 30ml, 50ml, 70ml
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Användning
Används morgon och kväll före Powercell Skinmunity Cream. 1) FÖR ATT LÄGGA TRYCK PÅ OCH STIMULERA HUDEN Fördela en liten mängd serum på fingertopparna och stimulera huden genom att placera händerna i en V-form från hakan upp mot båda tinningarna. Gå sedan över till PRESS AND GO”-rörelser – lätta tryck från käken upp till tinningarna och sedan från mitten av ansiktet över kinderna och utåt mot tinningar och käklinje. Placera händerna vågrätt mot varandra och tryck lätt med samma rörelser på haka och panna. Korsa händerna och tryck lätt på halsen nerifrån och upp mot käken. Upprepa varje steg 2 gånger. 2) FÖR ATT STIMULERA OCH MASSERA HUDEN Punktmassera käke, kinder och kindben lätt med knogarna genom att röra handleden i cirkulära rörelser. Massera från mitten av ansiktet och utåt mot sidorna. Upprepa varje steg 2 gånger.
Ingredienser

Why we love it

Baserat på 0 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Andra har också köpt

Lancome Advanced Genifique Serum

fr. 710 kr Rek.pris 

0
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette

fr. 110 kr fr. 219 kr Rek.pris 

2

Senast visade

Helena Rubinstein Powercell Serum

fr. 980 kr Rek.pris 

0