Hårvårdsserie för dig som önskar mer volym

Ready for va-va-volume?

Goda nyheter till dig som drömmer om skyhög volym! Vår nya volymserie High Ambitions är här och den är precis som du drömt om. Hur vet vi det? För att vi har skapat hela serien baserat på våra kunders hårdrömmar. Ni drömde om veganska ingredienser, stilrena förpackningar, beroendeframkallande dofter och synliga resultat. Ert ord är vår lag så vi tog fram just detta.


The science.

High Ambitions är en vegansk, volymgivande hårvårdsserie fri från parabener och sulfater tillverkad här i Sverige. Den innehåller provitamin B5 som vårdar håret och plumpar upp varje enskilda hårstrå för en fylligare känsla och oemotståndligt luftigt, spänstigt hår.The feeling.

Provitamin B5, eller Pantenol som det också kallas för, är en otrolig fuktgivare. Du får lent och glansigt hår som är lätt att reda ut samtidigt som du får lyft direkt från rötterna. High Ambitions har samma ikoniska och beroendeframkallande doft som vår mjukgörande hårvårdsserie Soft Spot: varm och sofistikerad och får tankarna att vandra till varma julikvällar, solnedgångar och jordgubbsglass.


The how-to.

Tvätta håret med High Ambitions Volumizing Shampoo för att rengöra håret utan att tynga ner det. Applicera sedan High Ambitions Volumizing Conditioner i längderna och låt verka i 2-5 minuter. Vill du ha fylligt och spänstigt hår med en nästintill övernaturlig glans? Skräddarsy din rutin! Tvätta håret med High Ambitions Shampoo och använd Soft Spot Conditioner för att vårda och ge näring till längderna.

Shoppa High Ambitions.

Filter
2 produkter
Bangerhead High Ambitions Volumizing Conditioner (300ml) Y
Bangerhead High Ambitions Volumizing Shampoo (300ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄