Hårvårdsrutinen för hemmakvällen

Hårvårdstips för en hemmakväll.

Har du en lugn kväll planerad? Kanske har du tänkt ha lite egentid i form av hemmaspa. Ansikts- och kroppsvård i all ära men glöm inte av att även komplettera din treatment med vårdande hårprodukter. Vi har några tips på hur du kan förlänga din spakväll och samtidigt få ett friskt och starkt hår. Du hittar våra tips några scroll ner.


Skrubba, skrubba, skrubba.

Varför inte passa på att ge håret och hårbotten en ordentlig detox? Med hjälp av djuprengörande Fusio Scrubs från Kérastase skrubbar du rent hårbotten samtidigt som formulan löddrar vid kontakt med vatten för att rengöra även längderna. Välj Purifying om du har en mer oljig hårbotten och Soothing om du har en normal alternativt en mer känslig sådan.


Vårdande inpackningar.

Vid en hemmakväll känns en hårinpackning given. En då lika given del i ritualen måste ändå sägas vara den återfuktande och mjukgörande All Soft Heavy Cream från Redken. Samma gäller Absolut Repair Gold Instant Resurfacing Masque från L’Oréal Professionnel. En återuppbyggande hårmask för skadat hår som behöver reparation.


Precis innan läggdags.

Som ytterligare komplement kan du applicera hårserum att verka under natten. Ultimate Reset Serum från Shu Uemura är ett reparerande serum för skadat hår, den innehåller även värmeskydd och kan med fördel även användas innan styling. Vi tipsar även om Nutritive 8h Magic Night Serum från Kérastase som gör torra hår till silkesmjuka under en natt.

Shoppa tipsen.

Filter
6 produkter
Redken All Soft Heavy Cream (250ml) Y
Redken All Soft Heavy Cream (250ml)

176 kr310 krRek.pris 

58
Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum (90ml) Y
L'Oréal Professionnel Absolut Repair Gold Instant Resurfacing Masque
250ml 500ml
Y
Kerastase Fusio Scrub Purifying (250ml) Y
Shu Uemura Ultimate Reset Serum (30ml) Y
Kerastase Fusio Scrub Soothing (250ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >