Hårvårdsrutinen för hemmakvällen

Hårvårdstips för en hemmakväll.

Har du en lugn kväll planerad? Kanske har du tänkt ha lite egentid i form av hemmaspa. Ansikts- och kroppsvård i all ära men glöm inte av att även komplettera din treatment med vårdande hårprodukter. Vi har några tips på hur du kan förlänga din spakväll och samtidigt få ett friskt och starkt hår. Du hittar våra tips några scroll ner.


Skrubba, skrubba, skrubba.

Varför inte passa på att ge håret och hårbotten en ordentlig detox? Med hjälp av djuprengörande Fusio Scrubs från Kérastase skrubbar du rent hårbotten samtidigt som formulan löddrar vid kontakt med vatten för att rengöra även längderna. Välj Purifying om du har en mer oljig hårbotten och Soothing om du har en normal alternativt en mer känslig sådan.


Vårdande inpackningar.

Vid en hemmakväll känns en hårinpackning given. En då lika given del i ritualen måste ändå sägas vara den återfuktande och mjukgörande All Soft Heavy Cream från Redken. Samma gäller Absolut Repair Gold Instant Resurfacing Masque från L’Oréal Professionnel. En återuppbyggande hårmask för skadat hår som behöver reparation.


Precis innan läggdags.

Som ytterligare komplement kan du applicera hårserum att verka under natten. Ultimate Reset Serum från Shu Uemura är ett reparerande serum för skadat hår, den innehåller även värmeskydd och kan med fördel även användas innan styling. Vi tipsar även om Nutritive 8h Magic Night Serum från Kérastase som gör torra hår till silkesmjuka under en natt.

Shoppa tipsen.

Filter
6 produkter
Redken All Soft Heavy Cream (250ml)
Redken All Soft Heavy Cream (250ml)

248 kr 310 kr 310 kr Rek.pris 

52
Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum (90ml)
Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum (90ml)

365 kr 456 kr 456 kr Rek.pris 

23
Kerastase Fusio Scrub Purifying (250ml)
KérastaseKerastase Fusio Scrub Purifying (250ml)

391 kr 489 kr 489 kr Rek.pris 

6
Kerastase Fusio Scrub Soothing (250ml)
KérastaseKerastase Fusio Scrub Soothing (250ml)

391 kr 489 kr 489 kr Rek.pris 

6
L'Oréal Professionnel Absolut Repair Gold Instant Resurfacing Masque
250ml 500ml
Shu Uemura Ultimate Reset Serum (30ml)

Leverans hem till dörren. Läs mer >