Här är produkterna för ett starkt och glänsande hår

En styling som strålar.

Styla ditt hår utan att det tar skada. Bumble and bumbles senaste lansering innebär att du med gott samvete kan värmestyla ditt hår utan att offra hårkvalitet. Dessutom får du en frisyr som strålar. Nyheterna är infuserade med bland annat Honey Protective Complex och Bond-Building Technology. För att tala klarspråk så tillför du med produkterna näring till håret som gör det både glänsande och lent samtidigt som hårvårdsserien verkar reparerande och stärker hårbindningarna. Du får alltså ett hår som inte bara är friskt utan även ser välmående ut. Vi berättar med om den nya serien Glow från Bumble and bumble nedan.


Stärk banden.

Damage control! Reparera ditt skadade hår och bygg starka bindningar i håret med Glow Bond-Building Styler. Värmeskyddande stylingkräm som appliceras i blött hår för att sedan lufttorka eller föna. Denna multitasker gör ditt hår lent och glänsande samtidigt som den ger lätt kontroll.


Spara tid.

En produkt som gör håret silkeslent, frissfritt och skyddat från både värme och UV. Glow Blow Dry Accelerator gör inte bara detta, denna lätta spray förkortar även torktiden när du fönar håret. Spraya produkten i blött hår, med fördel ända från rot till topp och börja föna. Du har ett hår som blir torrt i raketfart.


Skydda håret.

Inte alltid man kommer direkt från duschen innan du ska styla ditt hår. Många värmeskydd ska appliceras i blött hår men inte alla. Inte denna Glow Thermal Protection Mist till exempel. Mist som appliceras i torrt hår och som inte bara skyddar ditt hår mot värmeverktyg utan återlivar även håret mellan tvättarna.

Upptäck nyheterna.

Filter
produkter

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄