Här är produkterna för en solkysst hy med lyster

Easy as one-two-three.

Hur fixar du den där perfekta lystern i sommar? För att inte tala om hur svårt det kan vara att åstadkomma en mer solbränd nyans med BUS-produkter? Men det behöver inte vara så klurigt. I alla fall inte om du får lite hjälp av nedan produkter. Allt du behöver är en bra brun-utan-sol, bronzer och highlighter och du är klar. Du hittar dessa riktigt bra produkter några scroll ned.


Self-tanning.

Vill du, precis som vi, skapa illusionen av en naturligt solkysst hy? Då har vi några brun-utan-sol produkter att tipsa om. Som H2O Hydrating Mousse från James Read. En mousse som ger en lätt nyansförändring som inte färgar av sig och vars formula även verkar återfuktande och mjukgörande. Fler BUS-produkter som även verkar vårdande är Golden Glow Booster från Clarins. Här har du en flaska för kroppen och en för ansikte. Applicera några droppar med din vanliga body lotion eller ansiktsåterfuktare och upplev en ”solbränd” hy du också. Diggar du konceptet med ”soldroppar” så måste vi såklart även tipsa om The Face Self-tan Drops från Tan-Luxe som funkar på samma sätt som ovan. Dessutom innehåller denna hallonfröolja, vitamin E och aloe vera så att din hy både får en mer solkysst nyans och vårdande egenskaper.


Bronzer.

Men många av oss stannar inte där när det kommer till att åstadkomma en perfekt solkysst look. Vi kompletterar rutinen även med en bronzer såklart. Bronzing Powder från MAC Cosmetics kommer med ett lätt skimmer och blir en perfekt kompanjon när det kommer till att förstärka den där ”naturliga” brännan vi pratade om. Det gör även Bronzing Powder Duo från Bobbi Brown som dessutom kommer med två bronzers i varje förpacknining, en mer matt variant och en mer skimrande sådan. Önskar du mer färg men är inget större fan av solpuder så kanske DayWear Sheer Tint Release SPF 15 från Estée Lauder skulle vara en bättre lösning för dig? En lätt färgad fuktkräm som inte bara förser din hy med en jämn nyans utan tillför även härlig lyster.


Highlighter.

Och på tal om lyster, det vill vi givetvis också har mer utav i sommar. Så hur fixar vi det? Kul att du frågar, vi råkar nämligen ha några dundertips när det kommer till lystergivande makeup. Couture Highlighter från Yves Saint Laurent garanterar en ordentlig boost av glow till din sminkning tack vare de superfina glimmerpartiklarna som du finner i produkten. Vill du däremot bara ha en lätt hint av lyster så är storfavoriten Luminzer från RMS Beauty given. En mer krämig konsistens som du kan applicera med fingertopparna och få ett resultat som känns riktigt naturligt, utan något glitter. Slutligen kan vi inte prata highlighters utan att ens nämna Strobe Cream från MAC Cosmetics. Gör att en trött hy ser piggare ut och du får märkbart mer lyster.

Shoppa produkterna.

Filter
9 produkter
Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 (50ml)
Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 (50ml)

476 kr 595 kr 575 kr Rek.pris 

0
Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster Face (15ml)
Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster Face (15ml)

236 kr 295 kr 295 kr Rek.pris 

13
Mac Cosmetics Strobe Cream
Goldlite Pinklite Peachlite Silverlite Redlite
MAC Cosmetics Strobe Cream

350 kr Rek.pris 

9
RMS Beauty Luminizer
Amethyst Rose
RMS Beauty Luminizer

fr. 262 kr fr. 327 kr Rek.pris 

8
Mac Cosmetics Bronzing Powder
MAC Cosmetics Bronzing Powder

275 kr Rek.pris 

2
Clarins Golden Glow Booster Body (30ml)
Clarins Golden Glow Booster Body (30ml)

316 kr 395 kr 395 kr Rek.pris 

2
James Read H20 Hydrating Mousse (200ml)
James Read H20 Hydrating Mousse (200ml)

345 kr 345 kr Rek.pris 

0
New
Yves Saint Laurent Couture Highlighter
01 03 02
Yves Saint Laurent Couture Highlighter

fr. 315 kr fr. 450 kr Rek.pris 

0
Tan-Luxe The Face
Light/Medium Medium/Dark
TAN-LUXE The Face

367 kr 459 kr Rek.pris 

3

Leverans hem till dörren. Läs mer >