Här är produkterna för att lyckas med 'glass skin'-looken

Glasklart.

Grundkonceptet bakom k-beauty som blivit trenden alla pratar om. Vi syftar nu på fenomenet “glass skin”. En hy som är jämn i hudton och struktur och som glänser. Missta det inte för en hy med glitter eller skimmer, med denna supertrend får du i stället en hy som strålar som glas. Inte bara finns det hudvård för att uppnå denna skönhetsfluga utan även makeup. Som nyheterna från NYX Professional Makeup. Influencern, makeupartisten och glowexperten Nam Vo har några tips på hur du kan uppnå den perfekta “glass skin”-looken, bland annat med hjälp av just dessa nyheter.


Nyheterna du behöver.

Nyheterna betyder en primer som återfuktar och förser din hy med lyster, ett settingpuder som jämnar ut din hy och gör den härligt glänsande och slutligen även en highlighter för en hy med rikligt med glow. Lanseringen innefattar även tre olika borstar för att uppnå en flawless “glass skin”-look. Du hittar nyheterna nedan.


Innan du börjar.

Inte bara behövs rätt material utan även rätt teknik, tur nog har makeupartisten Nam Vo några tips att dela med sig av. Börja rutinen med att se till att din hy är ordentligt återfuktad, det är A och O för att åstadkomma denna look. Likaså gäller att du applicerat en bra primer (förslagsvis nyheten du finner nedan).


Tips och tricks.

En bra primer, highlighter och concealer räcker långt för att få till denna supertrend menar Nam Vo. Själv kompletterar hon looken med Born to Glow Foundation från NYX Professional Makeup. Sist men inte tipsar Nam Vo om att köra lager på lager, på så sätt får du en makeup som är byggbar och som dessutom håller bättre under dagen.

Fixa “glass skin”-looken.

Filter
6 produkter
NYX Professional Makeup High Glass Illuminating Powder
Y
NYX Professional Makeup High Glass Illuminating Powder

fr. 99 kr fr. 139 kr Rek.pris 

9
NYX Professional Makeup High Glass Finishing Powder
Y
NYX Professional Makeup High Glass Finishing Powder

fr. 116 kr fr. 149 kr Rek.pris 

9
NYX Professional Makeup High Glass Finishing Powder Brush Y
NYX Professional Makeup High Glass Face Primer Brush Y
NYX Professional Makeup High Glass Face Primer
Y
NYX Professional Makeup High Glass Face Primer

fr. 159 kr fr. 199 kr Rek.pris 

11

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄