Här är produkterna du behöver för långa och fylliga fransar

Perfekta fransar i tre steg.

Alla är vi inte välsignade med långa och voluminösa ögonfransar. Det har vi bara fått acceptera vid detta laget. Men vi har lite tips och tricks på hur du kan åstadkomma de där flirtiga fransarna ändå. Eller egentligen är det Lancôme som sitter på de tipsen, nedan trio är nämligen perfekt för just detta ändamål.


Steg 1: Serum.

För att få långa och voluminösa fransar måste vi gå till roten av problemet, bokstavligen. Cils Booster Lash Serum vårdar dina fransar från rot till topp och reducerar tapp av ögonfransar. Aminosyror gör att hårstråna repareras och att de kan växa sig starka. Använd serumet både som en del av din morgon- och kvällsrutin för att se snabbare resultat.


Steg 2: Primer.

Men vi är inte klara med förarbetet än. För riktigt fylliga fransar använder vi Cils Booster Lash Primer. Denna fransprimer infuserad med mikrofiber, vitamin B5 och vitamin E skapar en jämn yta och gör att dina fransar upplevs längre och fylligare. Den kommer med en vit finish, detta för att maximera pigmenten i din efterföljande mascara.


Steg 3: Mascara.

På tal om just mascara så är det nu dags att applicera den. Om vi får bestämma så applicerar vi Hypnôse Mascara. Då får du nämligen en mascara som du kan lägga på flera lager av utan att den klumpar, klibbar eller smular sig. Denna favorit till mascara kommer dessutom i lite olika nyanser beroende på vad just du föredrar på dina fransar.

Shoppa rutinen.

Filter
3 produkter
Lancôme Hypnose Mascara
Extra Black 011 02 Brown 01 Black 03 Bleu
Y
Lancôme Hypnose Mascara

259 kr 330 kr Rek.pris 

22
Lancôme Cils Booster
XL Midi
Y
Lancôme Cils Booster

fr. 149 kr fr. 159 kr Rek.pris 

4
Lancome Cils Booster Lash Serum (4ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄