Haircare must haves

Hårvårdsmåsten.

Ibland måste vi bara få ge våra favoriter lite extra uppmärksamhet, idag är en sådan dag. Schwarzkopf Professional har en hel del betrodd hårvård i sin produktportfölj så vi har valt ut några nedan som vi tycker du borde ägna lite extra tid på.


Beach waves.

Har du ett självfall och älskar en lagom rufsig surfstil? Då har du hittat rätt. Testa Mad About Waves Windy Texture Balm som tar fram mer definierade lockar utan att tynga ner håret. Krämen återfuktar dina längder och är därför även det perfekta hemliga vapnet för att motverka frizz.


Va-va-volym.

Få saker känns lika lyxiga som ett riktigt voluminöst svall. Behöver du lite hjälp på traven så rekommenderar vi starkt OSiS Session Label Powder Cloud som är ett ultrafint puder som du sprayar i håret. Superenkel att använda och ger helt makalösa resultat. Du får lyxig volum och en lagom stökig, matt finish.


Spegelblankt.

Hyaluronsyra i hudvård är de flesta bekanta med men visste du att denna mirakelingrediens gör underverk även för håret? BC Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner är ett återfuktande leave-in-balsam som gör håret mjukt och glänsande. Grym produkt om du upplever att håret är lite svårborstat. Säg bye bye till torrt hår och hello till ett spegelblankt och friskt svall.

Shoppa tipsen.

Filter
3 produkter

Missa inte veckans erbjudanden >