Gold Lust från Oribe

Gold Lust från Oribe.

Nog har vi upplevt hårvård som ger sken av att verka reparerande men som egentligen bara ger illusionen av ett friskt hår. Annat är det med serien Gold Lust från Oribe. Håret stärks inifrån och ut och levererar dessutom en härlig glans till ditt hår. För ett hår som inte bara ser friskt ut utan faktiskt är det. Vi berättar mer om denna hårvårdsserie samt presenterar en ny produkt som du nu finner i sortimentet.


Bra grund.

Basen i en bra hårvårdsrutin börjar såklart med ett riktigt bra schampo och balsam. I detta fall har du en riktig dunderduo att vänta dig av när det kommer till Gold Lust. Repair & Restore Shampoo och Repair & Restore Conditioner verkar tillsammans återfuktande och för att skydda ditt hår från slitage och för att reparera befintliga skador.


Omtyckt styling.

Men ett friskt hår behöver mer än bara ett bra schampo och balsam. Ytterligare favorit i denna serie är Nourishing Hair Oil, en lyxig och lättabsorberad olja som stärker ditt hår och ger det en helt fantastisk glans. Men nog finns det fler produkter i serien som utför stordåd, som dess Dry Shampoo. Torrschampo som inte bara förser ditt hår med en fräschare känsla utan även vårdar och lugnar.


Senaste nytt.

Nu finns det en nyhet i serien som kommer ta alla er på jakt efter mer glans med storm. Låt oss presentera All Over Oil. Som du kanske förstår så är denna formula inte begränsad till håret utan kan användas både på kropp och i ansikte. 17 olika naturliga oljor finner du i denna, rika på både antioxidanter och fetter. Oavsett hur du väljer att använda den kan du räkna med en rejäl boost på lyster.

Shoppa Gold Lust från Oribe.

Filter
9 produkter
Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo
250ml 50ml 1000ml 75ml
Oribe  Gold Lust Repair & Restore Conditioner
200ml 50ml 1000ml
Oribe Gold Lust Dry Shampoo
286ml 62ml
Oribe Gold Lust Dry Shampoo

fr. 245 kr Rek.pris 

7
Oribe Gold Lust Nourishing Oil (100ml)
Oribe Gold Lust Nourishing Oil (100ml)

609 kr 465 kr Rek.pris 

2
Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil (50ml)
Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil (50ml)

445 kr 445 kr Rek.pris 

8
EKO
Oribe Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment (120ml)
Oribe Gold Lust All Over Oil (50ml)
Oribe Gold Lust All Over Oil (50ml)

675 kr 675 kr Rek.pris 

0
Oribe Gold Lust Transformative Masque (150ml)

Leverans hem till dörren. Läs mer >