Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Absolu EdP | Fri frakt & låga
Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Absolu EdP i gruppen Parfym / Herr / Eau de Parfum för honom hos Bangerhead (B037882r)
Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Absolu EdP
Y

Giorgio Armani
Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Absolu EdP

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B037882r

Vi introducerar ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hyllar fusionen mellan vatten och trä. Det här är tredje kapitlet i historien om ACQUA DI GIÒ, en symbol för mannens samhörighet med naturen som frigör hans inre styrka och frihet. Denna nya doft betonar essensen av vatten och dess fundamentala roll i naturen. Det är så här världen ser ut
genom Giorgio Armanis ögon, där föreningen mellan vatten och trä tar oss med på en resa in i en tidlös maskulinitet som omfamnar en djupare övergripande medvetenhet.

Med ACQUA DI GIÒ ABSOLU ser vi en inkarnation av mannen som utstrålar en klok och medveten känslighet och en förståelse för elegansen av ultimat lyx. En fräsch signaturdoft har skapats och berikats med marina noter och patchouli. Patchoulin ger en perfekt balans mellan den akvatiska doften och tränoterna, vilket framkallar en äkta maskulinitet med en sensuell twist som utgör hjärtat av doften. Alliansen mellan trä och akvatisk fräschhet gör patchoulin till naturens perfekta ingrediens.

Flaskan har en träkork i naturlig rönn från hållbara odlingar som har lackats och graverats med Giorgio Armanis klassiska monogram. Korken och flaskans hals blir ett och reflekterar noterna av trä och vatten i själva doften. En elegant komposition av tränoter som mjukas upp av en fräsch akvatisk signatur.

Storlek:40ml, 75ml
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
Giorgio ArmaniMer från Giorgio Armani

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Y
Hugo Boss Bottled Infinite EdP

646 kr 680 kr

0
Y
Giorgio Armani Armani Code Absolu EdP

495 kr 550 kr

0
Y
Tom Ford Noir Extreme EdP

fr. 985 kr

0
Y
Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo EdP

fr. 531 kr fr. 590 kr

1
Y
Tom Ford Noir EdP

fr. 870 kr

0
Y
Hugo Boss The Scent Intense EdP (100ml)

969 kr 1020 kr

0

Senast visade

Y
Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme Absolu EdP

531 kr 590 kr

0