Gift guide: For the skincare junkie

Gift guide: For the skincare junkie.

Att scouta fram julklappar till någon som är galen i hudvård är inte alltid det enklaste. Oftast har de stenkoll på sortimentet, provat det mesta och har en stabil rutin sedan år tillbaka. Vi har dock tagit fram några tips nedan som både är givna favoriter och några nykomlingar på hudvårdshyllan. Kanske skulle någon av dessa kunna funka att ge bort i julklapp till en skincare junkie?


Clinique Take The Day Off.

Favorit från Clinique när det kommer till sminkborttagning och en given komponent i hudvårdsrutinen för den skönhetstokige. Här har vi rengöring i form av ett balm som du med fingertopparna masserar in på torr hy och som du sedan sköljer bort med varmt vatten. En produkt som funkar för alla då den passar utmärkt till precis alla hudtyper.


Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser.

Elemis står antagligen högt upp på listan hos många skincare junkies då de har en hel del hudvård i sortimentet som nått kultstatus. Vi vill dock passa på att tipsa om en relativt ny produkt nämligen denna återfuktare som levererar maxad lyster, perfekt för att pigga upp i vinter. Kombucha och fermenterad ingefära levererar en strålande hy.


PRIORI DNA Fx221 Recovery Serum.

Ytterligare stjärnprodukt som vi måste få tipsa om. Oljefritt serum som verkar reparerande och fullproppat med vitamin C och E för att reducera linjer, rynkor och pigmenteringar. Dessutom stimulerar denna booster hudens egna produktion av kollagen för att ytterligare reducera synliga tecken på hudåldrande. Denna är given på vår önskelista i alla fall.


BIOEFFECT OSA Water Mist.

Men våra julklappstips till en skincare junkie slutar inte där. Upplever du att den tilltänkta behöver fukt och balans så kommer du finna det i denna produkt. Med denna mist får du inte bara ovan utan den kommer även med en uppstramande och mattande effekt. Dessutom kan du återapplicera denna när du känner att du behöver under dagen.

Shoppa julklappstipsen.

Filter
4 produkter
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (125ml) Y
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml) Y
PRIORI Dna Fx221 Recovery Serum (50ml)

896 kr 1245 kr Rek.pris 

0
Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser (60ml) Y
BIOEFFECT Osa Water Mist (60ml) Y
BIOEFFECT Osa Water Mist (60ml)

399 kr 439 kr Rek.pris 

1

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄