Gift guide: For the selfcare geek

Gift guide: For the selfcare geek.

Mysiga kvällar hemma med lite avslappning och kroppsvård, vem hade inte önskat sig det i julklapp? Vi har tagit fram några riktigt lyxiga varianter inom denna kategori dessutom. Du hittar våra julklappstips nedan.


Nuxe Huile Prodigeuse​.

Låt oss börja med att tipsa om en riktig multigörare som vi tycker passar lite extra bra så här års. Här har du nämligen en torrolja som går att använda både i ansikte, på kropp och i hår. Inte bara förser den med näring och fukt utan den verkar även lugnande och för att motverka förtida hudåldrande. Denna olja står i alla fall på vår önskelista varje år.


OSKIA Skincare Renaissance Body Scrub.

I kylan är det inte ovanligt att du upplever en torrare hy. Innan du applicerar återfuktare kan det här vara bra att först skrubba bort döda hudceller så att efterföljande hudvård bättre absorberas. Det är här som denna lyxiga kroppsskrubb gör entré. Inte bara verkar den exfolierande utan kommer även med en rad vårdande egenskaper.


Sisley Velvet Body Balm.

När vi nu redan råkat nämna återfuktare så vill vi lyfta denna fantastiska sådana från Sisley. Denna kroppskräm lindrar en irriterad hy i samband med torrhet och verkar även intensivt vårdande och återfuktande. Allt detta i en och samma fyllig lotion som smälter in i huden vid applicering utan att kännas varken kladdig eller fet.


Voluspa Crisp Champagne.

Men inte bara kroppsvården spelar roll när det kommer till en mysig hemmakväll. Även doft är en stor del när det kommer till avslappning, in träder vårt sista julklappstips i denna kategori. I just denna har du noter av mousserande Brut Champagne med inslag av ek och vanilj, en riktigt lyxig och klassisk doft i detta sammanhang.

Shoppa julklappstipsen.

Filter
4 produkter
NUXE Huile Prodigieuse
100ml 50ml
Y
NUXE Huile Prodigieuse

fr. 184 kr fr. 245 kr Rek.pris 

11
OSKIA Skincare Renaissance Body Scrub (220g) Y
Voluspa Crisp Champagne
50h 80h
Y
Voluspa Crisp Champagne

fr. 215 kr fr. 249 kr Rek.pris 

6
Sisley Velvet Body Balm (200ml) Y
Sisley Velvet Body Balm (200ml)

1325 kr 1325 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄