Gift guide: For the makeup nerd

Gift guide: For the makeup nerd.

Är det smink som står högst upp på önskelistan i år så kan vi lova dig att du kommit helt rätt. Här finner du nämligen den trendigaste av makeup att klicka hem för att ge bort i jul. Shoppa julklapparna nedan.


Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette. 

Vi tar alla möjligheter vi kan att lyfta Linda Hallberg Cosmetics när vi diskuterar makeup. Varför? För de sitter inne på så otroligt många grymma multi-taskers, som denna palett. I denna har du åtta högpigmenterade nyanser som inte bara funkar utmärkt som ögonskugga utan även till contouring, bryn och som highlighter.


MAC Cosmetics Lipstick Satin.   

Läppstiftet som satte MAC Cosmetics på kartan. Denna levererar en satin finish med medium till full täckning och kommer i en härlig krämig formula. What’s not to like? Dessutom kommer den i flertalet olika nyanser så du garanterat kommer hitta ett läppstift som passar alldeles perfekt.


Grande Cosmetics Conditioning Peptide Mascara.

Är det däremot en mascara som står på önskelistan så har vi denna som även verkar vårdande. Inte bara får du mer voluminösa fransar med Conditioning Peptide Mascara utan den innehåller även peptider som främjar starka och långa ögonfransar. Separerade fransar utan att den smular eller klumpar sig samt en nattsvart nyans. Thank you in advance Santa.


Clarins Skin Illusion SPF 15 Foundation. 

Givetvis måste vi även få lyfta en riktigt bra basprodukt nu när vi ändå snackar makeup. Med denna från Clarins får du en foundation som kommer med en fjäderlätt serumliknande textur som levererar inte bara täckning utan även vacker lyster. Du hittar denna och övriga makeuptips några scroll ner.

Shoppa julklappstipsen.

Filter
4 produkter
Clarins Skin Illusion SPF15 Foundation
Y
Clarins Skin Illusion SPF15 Foundation

fr. 325 kr fr. 440 kr Rek.pris 

10
Mac Cosmetics Lipstick Satin
Y
MAC Cosmetics Lipstick Satin

fr. 172 kr fr. 200 kr Rek.pris 

9
Grande Cosmetics Conditioning Peptide Mascara Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette

399 kr 399 kr Rek.pris 

2

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄