Gift guide: For the glow-getter

Gift guide: For the glow-getter.

Upplevs hyn trött och glåmig så låt oss presentera några favoriter som kommer vända på det där scenariot. Här har vi nämligen sammanställt produkter perfekta för dig som önskar lite mer glow i ditt liv. Du finner tipsen nedan.


Filorga Oxygen-Glow Cream.

Låt oss börja våra strålande tips genom att först presentera denna ansiktskräm från Filorga. Denna kommer med en lätt rosa nyans och levererar inte bara långvarig lyster utan den arbetar även för att släta ut, jämna ut och ge mer volym till din hy. Detta råkar inte bara vara en personlig favorit hos oss utan det har även kommit att bli en av varumärkets stora stjärnprodukter.


Löwengrip Instant Glow Serum Drops.

Men vi har fler lystrande hudvård att tipsa om. Som detta glow på flaska från Löwengrip. Perfekt för att lysa upp i vintermörkret. Du finner även niacinamid och hyaluronsya som stimulerar produktionen av kollagen samt gör att huden kan bibehålla fukt bättre. Det är sannerligen en produkt vi kommer komplettera rutinen med just nu.


Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift and Firm Mask.

Ibland vill vi dock boosta ordentligt med glow, det är i dessa situationer som denna ansiktsmask från Peter Thomas Roth träder in. Här har du nämligen en mask som innehåller rent 24K guld, en riktigt lyxig boost med glow det vill säga. Lite av en klassiker när det kommer till ansiktsmasker som levererar vacker lyster.


Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15.

Men det finns fler sätt att trolla fram lyster än bara hudvård. Som med denna foundation från Clinique. En bas som levererar naturlig täckning men med ett subtilt glow. Denna kommer även med både vitamin E och C som bland annat verkar för en jämn hudton. Du finner våra starkt strålande produkttips nedan.

Shoppa julklappstipsen.

Filter
4 produkter
Filorga Oxygen-Glow Cream (50ml) Y
Filorga Oxygen-Glow Cream (50ml)

363 kr 495 kr Rek.pris 

22
Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15
WN 48 Oat
Y
Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15

fr. 266 kr fr. 350 kr Rek.pris 

9
Löwengrip Instant Glow Serum Drops (30ml) Y
Löwengrip Instant Glow Serum Drops (30ml)

298 kr 490 kr Rek.pris 

1

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄