Gift guide: For the beauty pro

Gift guide: For the beauty pro.

Kanske har du en mamma, pojkvän eller kollega som är lite av ett pro i detta område. Då har vi några storfavoriter att tipsa om som kommer bli givna succér under julgranen i år. Låt oss få presentera några absoluta ikoner inom hudvård, doft och styling.


Tom Ford Black Orchid EdP.

Exklusiv, unik, ikonisk. Denna doft kommer bli en oerhört uppskattad julklapp, det kan vi lova. Här har du en blandning av svart tryffel, bergamott, svart orkidé, svart plommon, svart gourmandackord och patchouli. Lyx på flaska helt enkelt. Slutresultatet blir en varm och kryddig doft. En doft som passar alldeles utmärkt i just denna årstid.


Estée Lauder Advanced Night Repair.

Denna produkt kräver knappast någon längre presentation. Anti-aging serumet #1. Applicera detta serum innan läggdags och vakna upp till en hy som upplevs strålande, återfuktad och med mindre synliga ålderstecken. Advanced Night Repair har kommit att bli en hudvårdsserie men det är just detta serum som satte serien på hudvårdskartan.


Clinique All About Eyes.

Ytterligare klassiker i hudvårdssammanhang är denna ögonkräm från Clinique. Och varför har just denna blivit en sådan klassiker måntro? Nå, produkter som effektivt suddar ut både mörka ringar och svullnader under ögonen har en tendens att nå den statusen. Det är sannerligen en produkt som vi inte skulle kunna vara utan.


ghd Platinum+ Styler.

Du skulle också kunna ge bort några bra hårdagar i julklapp. Det gör du smidigast med denna plattång från ghd. Detta är dessutom en smart sådan, smart i den bemärkelsen att den känner igen tjockleken på ditt hår, storleken på sektionerna och i vilken fart du stylar och levererar styling därefter. En favorit i sammanhanget, du finner denna och övriga tips nedan.

Shoppa julklappstipsen.

Filter
5 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml 20ml
Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fr. 392 kr fr. 490 kr fr. 490 kr Rek.pris 

69
Clinique All About Eyes (15ml) Y
Clinique All About Eyes (15ml)

294 kr 370 kr Rek.pris 

29
ghd Platinum+ Styler Y
ghd Platinum+ Styler

1943 kr 2699 kr Rek.pris 

17
ghd Platinum+ White Styler Y
ghd Platinum+ White Styler

1943 kr 2699 kr Rek.pris 

2
Tom Ford Black Orchid EdP
100ml 30ml 50ml
Y
Tom Ford Black Orchid EdP

fr. 720 kr fr. 790 kr Rek.pris 

5

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >