ghd Aura Hair Dryer | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
ghd Aura Hair Dryer
ghd Aura Hair Dryer
Y

ghd
ghd Aura Hair Dryer

1799 kr 1699 kr Rek.pris 
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Finns i paket
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
ghd
Mer från ghd
Om produkten Artnr: B008507

Förmodligen liknar den vid första anblicken en klassiker, men med en ny och banbrytande teknologi ger ghds nya fön en helt annan stylingupplevelse!

Det ledande och trendsättande varumärket för hårstyling har just lanserat ett nytt och extraordinärt stylingverktyg som kommer att förändra sättet att styla hår på. "En fön tänker du?" Ja, en fön. Men ingen liknande fön som du har provat på förrän nu. ghd auraTM är utvecklad av ghds forskargrupp på Cambridge, och tillsammans med salonger och sessions stylister som har provat och testat den, är den något helt annat.

Varför? ghds global creative director, Sam McKnight, som använde ghd aura backstage på London Fashion Week säger: " ghd auraTM levererar en helt fantastisk glans och lyxig volym.. Jag älskar det! En fön som torkar håret medan den stylar gör ghd aura till något helt annat än standard. Det absolut bästa med ghd auraTM är att den ger exceptionell volym och superbra glans."

Funktioner och fördelar med ghd auraTM: Kontroll Den helt nya LaminairTM teknologin ger en luftström på mer än 65% koncentrerad luft i jämförelse med andra fönar, den har en turbulent luftström. Det vill säga att man kan arbeta fokuserat med en sektion åt gången medan resten av håret inte berörs, vilket ger en ovanligt stor kontroll över stylingen.

Glans I motsatsen till andra fönar på marknaden så levererar LaminairTM teknologin en centrerad luftström med jämn fart och temperatur, vilket samlar håret i samma riktning och gör håret ultra mjukt och 38% mer glansigt*.

Volym Cool-Wall TM teknologin säkrar att yttersidan och munstycket inte blir varmare än 44°C kontra 126°C. Denna innovation gör det möjligt att komma mycket närmare hårbotten* och därmed skapa ännu mer fantastisk volym och lyft vid hårrötterna samt att kunna sätta frisyren medan håret är torrt. Diskret

I motsatsen till andra fönar med vanliga motorer använder ghd auraTM en helt ny borstlös motor, vilket betyder att den är mindre, lättare och 60% tystare. Energieffektiv

ghd auraTM ger också mening rent ekonomiskt då den förbrukar 17% mindre ström.* *Jämfört med de senaste modellerna från ledande professionella märken. ghds verkställande direktör i Skandinavien, Allan Træholt, är mycket nöjd med lanseringen av ghd auraTM. "Den här innovationen stärker vår portfölj med stylingprodukter och kommer vid en tidpunkt då professionella har användning för den och önskar att kunna erbjuda sina kunder den absolut bästa föningen. Vårt team har verkligen sett fram emot att introducera ghd auraTM och uppmuntrar stylister till att själva prova och uppleva alla fö

5

Baserat på 1 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
Maja N 2019-09-18 @ 15:03:47 Verifierad köpare

+ Fler recensioner

Andra har också köpt

Y
Kevin Murphy Session.Spray

fr. 159 kr Rek.pris 

6
Y
Sassoon Illuminate Conditioner

fr. 67 kr fr. 79 kr Rek.pris 

0
Y
Moroccanoil Light Oil Treatment

fr. 179 kr Rek.pris 

6
Y
Redken All Soft Conditioner

fr. 169 kr Rek.pris 

7

Senast visade

Y
ghd Aura Hair Dryer

1799 kr 1699 kr Rek.pris 

1