Get your glow on

Get your glow on.

Brukar du vakna upp med härlig lyster och ett fräscht glow? Inte vi heller...tills vi provade Estée Lauders Advanced Night Repair that is. Hudvård som verkar under natten och som gör att du vaknar upp till ett ansikte som shines bright like a diamond, typ.


Skin care tip #1.

Vakna upp till lyster och ett ungdomligt glow med Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (that’s a mouthful). Synliga linjer och rynkor reduceras och du får en hy som ser både yngre och jämnare ut. Applicera på ansikte och hals innan läggdags så kan de se framemot naturlig lyster på morgonkvisten.


Skin care tip #2.

Vad är det första som avslöjar för lite sömn? Påsar och mörka ringar under ögonen såklart. Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix gör att drömmarna blir verklighet. Säg god natt till fina linjer, rynkor och glåmighet och godmorgon till ett förnyat och lystergivande utseende.


Skin care tip #3.

Ännu en ögonprodukt, denna med en lätt gelformula. Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex är verkligen en supertreatment, laddad med 10 gånger mer Concentrated Repair Technology. Meaning? Tacklar den påverkan som sömnbrist, UV-strålning, föroreningar och ljus från skärmar har och verkar för att återfå lyster, fukt och ungdomlig glöd.

Shoppa Advanced Night Repair.

Filter
8 produkter
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fr. 583 kr fr. 729 kr fr. 690 kr Rek.pris 

16
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II (30ml)
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II (50ml)
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum Complex II (15ml)