Get your glow back

Let it glow.

Inne och letar efter mer lystergivande hudvård? Helena Rubinsteins senaste lansering Prodigy Cell Glow är en serie inom anti-ageing som verkar för att du ska återfå ett naturligt glow. Hemligheten? Produktserien innehåller bland annat extrakt från edelweiss som är en riktigt tuff kämpe mot synliga ålderstecken. Lägg till dessa tre steg i din rutin så blir du leggad tills du är 65. 


1. Serum.

Prodigy Cell Glow Concentrate är en rykande färsk nyhet för dig som upplever grå och glåmig hud och som önskar mer lyster! Jobbar inte bara på ytan utan du får en fastare och starkare hud på djupet.


2. Dagkräm.

Efter ansiktsserum är det ansiktskräm som står på agendan. Prodigy Cell Glow Radiant Cream verkar även den lystergivande och reducerar synligheten av förtidigt åldrande. Efter applicering, knyt nävarna och massera in produkten på kinderna för ett naturligt rosy glow.


3. Ögoncreme.

Sista steget i serien: ögonkräm. Prodigy Cell Glow Eye Cream har, precis som kompisarna i produktserien, en rosa formula. Säg bye bye till ojämn hy, glåmighet samt påsar och ringar under ögonen. Nyfunnen lyster är bara runt hörnet – eller i detta fall – några scroll ner!

Shoppa Prodigy Cell Glow.

Filter
3 produkter
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Radiant Cream (50ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Concentrate (50ml) Y
Helena Rubinstein Prodigy Cell Glow Eyecream (15ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >