Ge ditt hår lite extra vård med hjälp av en inpackning

Lite extra kärlek.

Inte bara vår hy som behöver vård efter att den utsätts för sol, kyla och föroreningar, det gör även vårt hår. För att reparera skador alternativt undvika slitage är det viktigt att komplettera din hårvårdsrutin någon gång i veckan med en inpackning. På så sätt så boostar du ditt hår med exempelvis fukt och näring så det kan bibehålla starka och friska strån.


Återbygger och reparerar.

Givetvis så ska vi tipsa om några inpackningar som återställer håret till dess fornstora dagar, som Davines Nounou Hair Mask. Intensivt reparerande mask rik på både kolhydrater, proteiner och vitamin C. Även Noir Stockholm Epic Treat Deep Conditioner är en riktigt djupverkande mask som återbygger skadat, torrt och behandlat hår utan att tynga ner det.


Återfå elasticitet och glans.

Vår favoritserie från Oribe, nämligen Gold Lust, innehåller även den en inpackning vi gärna slår ett slag för. Få tillbaka elasticitet, mjukhet, volym och glans med Oribe Gold Lust Transformative Masque. Till slut vill vi även lyfta hårvården från Sisley, specifikt Sisley Regenerating Hair Care Mask. Perfekt för dig med känsligt hår då denna verkar för hälsosamma hårsäckar.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Davines Nounou Hair Mask (250ml) Y
Davines Nounou Hair Mask (250ml)

319 kr 319 kr Rek.pris 

13
Noir Stockholm Epic Treat Deep Conditioner (200ml) Y
Sisley Regenerating Hair Care Mask (200ml) Y
Sisley Regenerating Hair Care Mask (200ml)

845 kr 845 kr Rek.pris 

0
Oribe Gold Lust Transformative Masque (150ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄