Fyrstegs-rutin för att bekämpa både rynkor och akne

Upptäck Filorgas nya anti-age-serie mot problemhud.

Äntligen kommer en hudvårdsserie som riktar in sig på att bekämpa både rynkor och akne. Finnar och fet hy är inget som enbart hör tonåren till, utan är vanligt även efter 30. Filorga Age-Purify är inriktad på att motverka akne, oljig hud, pormaskar, vidgade porer och rodnader samtidigt som den reducerar linjer och rynkor. Efter bara sju dagar kommer du att märka resultat. Age-Purify är ett fyrstegs-program med rengöringsgel, fuktserum, mattande fuktcreme och ansiktsmask. Spana in produkterna nedan!


Mot rynkor och hud i obalans.

Filorga Age-Purify Clean är en utjämnande och återfuktande rengöringsgel som förvandlas till ett rikt skum. Utöver en djuprengörande effekt motverkar den orenheter och skyddar mot miljöföroreningar.

Filorga Age-Purify Intensive Serum har en ultralätt och återfuktande textur, perfekt för fet eller obalanserad hud. Serumet motverkar rynkor och orenheter samtidigt som du får ett anti-pollutionskydd. Ett botaniskt extrakt ger en långtidsverkande effekt.


Anti-age + anti-pollution

Filorga Age-Purify Cream är en korrigerande creme som kan användas dag och kväll, för att motverka orenheter, fina linjer och rynkor. Polysackarider skyddar huden från skadliga föroreningar.

Filorga Age-Purify Mask är en ansiktsmask med lera som balanserar talgproduktionen, mattar ner huden, minskar porernas synlighet och ger en klarare hud med färre rynkor. Använd den 1-2 gånger i veckan.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Filorga Age-Purify Intensive Serum (30ml) Y
Filorga Age-Purify Intensive Serum (30ml)

620 kr 775 kr 775 kr Rek.pris 

0
New
Filorga Age-Purify Mask (75ml) Y
Filorga Age-Purify Mask (75ml)

452 kr 565 kr 565 kr Rek.pris 

0
New
Filorga Age-Purify Cream (50ml) Y
Filorga Age-Purify Cream (50ml)

620 kr 775 kr 775 kr Rek.pris 

0
New
Filorga Age-Purify Clean (150ml) Y
Filorga Age-Purify Clean (150ml)

252 kr 315 kr 315 kr Rek.pris 

0
New

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >