Makeup med återfuktande egenskaper

Återfuktande makeup.

By Terry suddar ut gränsdragningen mellan makeup och hudvård. Deras produktserie Hyaluronic (makeup med vårande egenskaper) har fått utökning. Gemensamt hos produkterna i serien är att de innehåller hyaluronsyra som är en fantastisk kompontent i hudvård då den har egenskapen att bibehålla fukt i din hy. Du får en hy som både mår bra och ser bra ut. Du hittar allt du behöver veta nedan.


Primer.

Första steget i all makeup, primer. Hyaluronic Hydra-primer är en färglös sådan som ger en matt yta och glansfri yta. Primern har en mer moussig textur som ger en lätt känsla på din hy och du kan räkna med en långvarigeffekt. Passar givetvis utmärkt till alla foundations från By Terry och även deras senaste lansering som du finner nedan.


Powder.

Stoppa pressarna, dagen är kommen. Den omåttligt populära Hyaluronic Hydra-powder kommer nu i en rad olika nyanser! Finishingpuder som verkar mattande utan att torka ut din hy. I denna lansering kan du även räkna med en lätt täckning och mer färgkorrigerande egenskaper. Jag tror kanske vi kan ha en ny favorit i sminkväskan här?

Shoppa nyheterna från By Terry.

Filter
2 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra Primer (40ml) Y
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil
Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >