Foundation infuserad med Hyaluronsyra

Mer hyaluronsyra, tack.

Säg en mer perfekt duo än makeup och hyaluronsyra. Vi väntar. För att spara oss båda lite tid så låt oss pausa dig där. En sminkning som även verkar vårdande är en kombination vi verkligen inte kan få nog av. Inte By Terry heller tydligen. I deras sortiment hittar du flera produkter med just denna kombination. Nu även ytterligare en produkt. Missa inte nyheten Hyaluronic Hydra-Foundation. Vi kommer minsann inte låta denna nyheten gå obemärkt förbi, vi berättar mer om den nedan.


Byggbar täckningsgrad.

Denna flytande foundation passar alla hudtyper, kanske allra bäst en torrare sådan då den verkar återfuktande och plumpande. Nyheten har en lätt textur som gör den väldigt behaglig att bära. Täckningsgrad beror på hur mycket du applicerar, två droppar för lätt täckning, fyra droppar för dig som önskar medium och sex droppar för full täckning.


Hitta din nyans.

Du har femton olika nyanser att välja mellan och att hitta rätt behöver inte vara så lurigt som det kanske låter. Nyanserna är uppdelade mellan kalla, neutrala och varma undertoner. När du hittat din underton kan du välja mellan fem olika nyanser för varje underton, där nyans 100 är den ljusaste och 500 den mörkaste.

Upptäck nyheten.

Filter
1 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation
Y
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation

fr. 449 kr fr. 585 kr Rek.pris 

2

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >