Förse ditt hår med superfoods

Näringsrik hårvård.

Mata ditt hår på samma sätt som din kropp, låter logiskt? Hårvård fylld med naturliga och näringsrika ingredienser och helt tomma på överflödiga sådana. Inga sulfater, silikoner, ftalater eller parabener. Bara produkter fullproppade med superfoods. För inte har du missat denna serie hårvård från Briogeo?


Superfoods för håret.

Briogeo och dess kärlek för naturligt innehåll går way back. Redan från starten av varumärket faktiskt. Och mer näringspackade och naturliga ingredienser har det blivit. En blandning av antioxidantrik matcha i kombination med närande äpple, låter onekligen som en ganska bra kombo för ett friskt hår. Eller varför inte en smoothie av banan, coconut, acai och mango, inte bara komponenter i gårdagens frukost utan utgör även den perfekta kombon för ett friskt hår.


Närande duos.

I Briogeos sortiment hittar du alltså båda dessa kombinationer. Matcha + Apple Replenishing Superfood Shampoo och Conditioner erbjuder hårvård rikt på Omega-3 och Omega-6 samt vitamin C. Även i Banana + Coconut Nourishing Superfood Shampoo och Conditioner finner du antioxidanter, fettsyror, vitamin E med mera. Ditt hår får en boost med näring, skydd mot skador orsakade av miljön och lämnas dessutom med en helt gudomlig doft.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >