FOREO Luna 3 For Sensitive Skin | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
FOREO LUNA 3 For Sensitive Skin i gruppen Hudvård / Hudvårdsverktyg / Hudroller & redskap hos Bangerhead (B053210)
FOREO LUNA 3 For Sensitive Skin
FOREO LUNA 3 For Sensitive Skin
Y

FOREO
FOREO LUNA 3 For Sensitive Skin

2195 kr Rek.pris 
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Gåva vid köp: FOREO Micro-Foam Cleanser (100ml) Få en FOREO Micro-Foam Cleanser (100ml) till ett värde av 499 kronor när du köper FOREO LUNA 3! Kampanjen gäller så långt lagret räcker. Läggs automatiskt till i kassan
Finns i paket
Användning
För att låsa upp din LUNA och registrera den, slå på Bluetooth på din mobil eller iPad och håll in knappen på LUNA för att synka med FOREO-appen. Därifrån styr du dina val. Vi rekommenderar rengöring med LUNA 3 en minut varje morgon och kväll. Rengöringsläget: Avlägsna all makeup, fukta din hy och applicera din rengöring. Tryck på den universala knappen på LUNA 3 för att aktivera rengöringsläget. Rengör genom att arbeta i cirkulära rörelser på kinder, panna och upp och ned längst med näsan. Håll ned knappen i 3 sekunder för att stänga av rengöringsläget. Skölj och badda ansiktet torrt. NOTERA: För att hålla din LUNA i optimalt skick, undvik rengöringar med lera, silikon eller korn i då de kan skada silikonborstens yta. Om borsten blir tilltrasslad, stryk försiktigt i en riktning för att de ska komma tillbaka i sin position. Uppstramande massageläget: Applicera serum på ren och torr hy. Följ instruktionerna i FOREO-appen för att aktivera den valda rutinen. Följ sedan upp med din fuktkräm.
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
FOREO
Mer från FOREO
Om produkten Artnr: B053210

LUNA 3 – den skonsammaste ansiktsborsten i hela skönhetsvärlden.

Med 30% mjukare silikonborste och T-Sonic-teknologi tar LUNA 3 effektivt bort orenheter, olja och talgöverskott på bara en minut. Tillsammans med en uppstramande ansiktsmassage blir din hy smidigare och får ett mer ungdomligt utseende.

LUNA 3 använder sig av T-Sonic-pulsationer för att ge dig en djupare rengöring än den du får av att endast använda händerna vilket ger dig en effektiv daglig rengöringsrutin. När all smuts och olja försvinner får din hy även bättre förmåga att absorbera upp dina efterföljande hudvårdsprodukter. I det uppstramande massageläget kan du välja bland flera rutiner som med hjälp av försiktiga pulseringar reducerar ålderstecken.

LUNA 3 erbjuder tre olika val av borste, skräddarsydda för varje hudtyp som banar vägen för ett fräschare och mer ungdomligt utseende på bara minuter. LUNA 3s borstar är skräddarsydda för varje hudtyp och kan fortsätta att anpassas i FOREO-appen genom att välja olika pulsationsintensiteter och massagerutiner.

  • Ansiktsrengöring: T-Sonic-pulsationer med 16 olika intensiteter och mjukare silikon ger tillsammans en djup men skonsam rengöring.
  • Ansiktsmassage: Uppstramande ansiktsmassage arbetar med tecken på åldrande och T-Sonic-pulsationerna föryngrar hudens utseende samt förbättrar absorptionen av hudvårdsprodukter.

Baserat på 0 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Andra har också köpt

Y
NYX Professional Makeup Concealer Wand

fr. 79 kr fr. 79 kr Rek.pris 

8
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Dry/Comb

fr. 196 kr fr. 245 kr fr. 225 kr Rek.pris 

3
Clarins Beauty Flash Balm (50ml)

279 kr 349 kr Rek.pris 

11

Senast visade

Y
FOREO LUNA 3 For Sensitive Skin

2195 kr Rek.pris 

0