FOREO BEAR mini Lavender i gruppen Hudvård / Hudvårdsverktyg / Hudvårdsapparater hos Bangerhead (B061917)
FOREO BEAR mini Lavender
FOREO BEAR mini Lavender
FOREO BEAR mini Lavender
FOREO BEAR mini Lavender
New

FOREO
FOREO BEAR mini Lavender

2495 kr 2495 kr Rek.pris 
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Elemis Superfood Day Cream Sample Få en Elemis Superfood Day Cream Sample när du köper en valfri hudvårdsprodukt! Kampanjen gäller så långt lagret räcker. Läggs automatiskt till i kassan
FOREO Luna Play Midnight Få en FOREO Luna Play Midnight när du köper valfria produkter från FOREO för minst 1000 kronor! Kampanjen gäller så långt lagret räcker. Läggs automatiskt till i kassan
Finns i paket
I Magazine (
)
FOREO
Mer från FOREO
Om produkten Artnr: B061917
BEAR & BEAR mini

Ansiktsfitness - Den nya revolutionen från FOREO
BEAR är FOREOs nya serie som tar anti-aging till en helt ny nivå med hjälp av mikroström. För att aktivera de 43 muskler som finns i ansiktet och 26 muskler i halsen, arbetar BEAR både med mikroström och T-Sonic™-pulseringar för ett spänstigt resultat. BEAR använder sig av Anti-Shock System™ som gör behandlingen smärtfri vilket gör BEAR till den säkraste mikroströmsenheten. Avancerade sensorer mäter nämligen hudens resistans och anpassar automatiskt intensiteten för dig och din hy. I FOREOs app går det att välja mellan många olika rutiner och facial workouts efter dina personliga önskemål, samt hitta andra smarta funktioner till din BEAR/BEAR mini.

T-Sonic™-pulseringarFOREOs patenterade T-Sonic™-pulseringar som BEAR även arbetar med, går djupt ner i huden och ökar blodcirkulationen. De hjälper till att eliminera gifter och verka avslappnande så att resultatet blir en jämnare hy full av lyster.

Smart svensk designBEAR är ergonomiskt utformad och följer ansiktets konturer perfekt. Både BEAR och BEAR mini är tillverkade av ultrahygieniskt silikon. En USB-laddning räcker upp till 90 användningar.

Serum med mikrokapslarFOREOs återfuktande SERUM SERUM SERUM överför mikroström* från BEAR till din hy på ett säkert sätt. *SERUM SERUM SERUM kan användas med alla mikroströmsenheter. Du ska ALDRIG använda BEAR eller någon annan mikroströmsenhet utan ett ledande serum, gel eller kräm.

Skillnaderna mellan BEAR och BEAR mini är att BEAR kommer i ett större format och erbjuder ett val av 5 intensiteter på mikroström, medan mini är mindre i storlek och erbjuder 3 val på intensitet.
Produktserie: FOREO BEAR
Användning
1. Se till att din BEAR är torr (använd den ej när den är fuktig eller blöt). Rengör och torka ansiktet torrt så att du är helt fri från sminkrester och andra fetter som kan avleda mikroströmmen och göra behandlingen ineffektiv. 2. Massera in SERUM SERUM SERUM på de områden du vill behandla tills det absorberats in i hyn. 3. Tryck på knappen för att aktivera BEAR. De små lamporna under knappen visar själva strömintensiteten. För att byta intensitet klickar du snabbt en gång på knappen, så kommer du till nästa nivå. Med ett dubbelklick kan du stänga av T-Sonic™-pulseringarna. Om du använder appen får du tillgång till fler intensiteter och alternativ. 4. Håll båda metallkloten lätt mot ansiktet och för dem försiktigt över ansikte och hals. Båda kloten ska ha kontakt med huden hela tiden. För BEAR med lätt hand långsamt utåt och uppåt från ansiktet för bästa resultat. 5. När du är klar med behandlingen stänger du av enheten genom att hålla knappen intryckt i 3 sekunder. Applicera valfria hudvårdsprodukter om så önskas.
Ingredienser

Why we love it

Baserat på 0 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Fler produkter från denna serie

FOREO BEAR Fuchsia

3495 kr 3495 kr Rek.pris 

0
New
FOREO BEAR mini Pearl Pink

2495 kr 2495 kr Rek.pris 

0
New

Andra har också köpt

Maria Nila Colour Refresh (300ml)

269 kr Rek.pris 

59
NYX Professional Makeup Concealer Wand

fr. 79 kr fr. 79 kr Rek.pris 

17
Caudalie Instant Detox Mask

fr. 72 kr fr. 90 kr Rek.pris 

1
Dermalogica Stress Positive Eye Lift (25ml)

550 kr 735 kr 765 kr Rek.pris 

8

Senast visade

FOREO BEAR mini Lavender

2495 kr 2495 kr Rek.pris 

0
New

Leverans hem till dörren. Läs mer >