För en stark skyddsbarriär i vinter

Preppa huden inför vintern.

Bitande kyla och torrt inomhusklimat gör det inte direkt lätt för vår hy. Balansen i din hy kan rubbas och en torrare hy är ett faktum. Stärk hudbarriären genom att boosta din hy med både fukt och näring. Så slipper du en uttorkad och stramande hy en gång för alla. Vi har några mer konkreta tips på hur du lyckas med detta.


Verso.

Svenska hudvårdsexperten Verso vet sannerligen hur man tar hand om huden i ett kyligt nordiskt klimat. Dels finner du Hydration Serum i sortimentet, niacinamid ger både direkt och långvarig återfuktning till din hy. En ingrediens du även finner hos Nourishing Cream, intensivt närande kräm som jobbar för att stärka hudens yttre lager för en förbättrad hudbarriär.


Dr. Barbara Sturm.

Denna obalans i huden gör även att huden lättare kan upplevas irriterad. För att skapa lite lugn i en hy i uppror så finner vi även lösningar hos Dr.Barbara Sturm, som Calming Serum. Även denna stärker din hy mot yttre faktorer. Det gör även Face Cream Rich. En rik ansiktskräm som passar extra bra så här års tack vare dess fetare formula. Perfekt under vintermånaderna när huden behöver mer fukt.


Dr. Dennis Gross.

Även hos Dr. Dennis Gross hittar du hudvård för att tackla detta vanliga dilemma. Här har du till och med en hel serie på temat. I B3 Adaptive Superfoods hittar du hos oss Stress Rescue Super Serum, Stress Repair Face Cream och Stress SOS Eye Cream som med superfoods och niacinamid återfuktar och motverkar ålderstecken orsakade av stress i huden.

Shoppa produkterna.

Filter
7 produkter
Verso Hydration Serum (30ml) Y
Verso Hydration Serum (30ml)

679 kr 850 kr Rek.pris 

2
Dr. Barbara Sturm Face Cream Rich (50ml) Y
Dr. Barbara Sturm Face Cream Rich (50ml)

1889 kr 1890 kr Rek.pris 

0
Dr. Barbara Sturm Calming Serum (30ml) Y
Dr. Barbara Sturm Calming Serum (30ml)

2229 kr 2235 kr Rek.pris 

1
Verso Nourishing Cream (50ml) Y
Verso Nourishing Cream (50ml)

849 kr 900 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >