Fixa en naturlig finish med lyster

En riktigt bra basmakeup.

Enkel bas med naturlig finish och lätt lyster? Är det precis vad du önskar av din basmakeup så har vi goda nyheter, vi har nämligen några produkttips för att lösa en sådan bas. Vi plockade några favoriter från Linda Hallberg Cosmetics, Bobbi Brown och Sigma Beauty och tog fram en rutin för dig som önskar ett naturligt slutresultat. Du finner den nedan.


För en bas som håller.

Låt oss börja med primern, både för att få en jämn bas men också för att få en hållbar sådan. Just nu använder vi gärna Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass. Denna primer förser nämligen din hy med både fukt och ett härligt glow, precis vad vi behöver just nu. Psst, denna primer funkar dessutom alldeles utmärkt som highlighter.


Jämnar ut din hudton.

Sedan vill vi fixa en hy som är jämn i hudton. Sagt och gjort. Applicera Bobbi Brown Skin Foundation Stick på områden där du känner behov eller använd den i hela ansiktet. Krämig basprodukt med naturlig finish. Vissa områden kräver kanske ytterligare täckning, som området kring ögonen. Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer ljusar upp och levererar full täckning.


För bästa resultat.

Avslutar vår bas gör vi såklart med ett setting powder, gärna Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter Loose Setting Powder. Då får du en matt finish med en naturlig lyster som lyser igenom. För bästa resultat krävs dock riktigt bra borstar. Ett dilemma du smidigast löser med Sigma Beauty Basic Face Kit, på så sätt få du samtliga borstar du kan tänkas behöva för en riktigt bra basmakeup.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter Loose Setting Powder
Light Medium Deep
Y
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass Y
Bobbi Brown Skin Foundation Stick
Y
Bobbi Brown Skin Foundation Stick

450 kr 450 kr Rek.pris 

2
Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer
Y
Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer

350 kr 350 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >