Fermenterad hudvård

Få lyster, fukt och spänst.

Har fermenterad hudvård gått dig obemärkt förbi? Då kommer här en crash course. Det är helt enkelt en process där man bryter ner ämnen i mindre beståndsdelar vilket gör att de kan tas upp av huden enklare. Jäsning, som det också kan kallas, för med sig några dunderegenskaper såsom att det verkar anti-aging, ger lyster och fuktgivande. Nedan tipsar vi om några produkter gjorda på detta vis!


Fermentation Essence.


Ett exempel på en fermenterad jästsvamp att hålla utkik efter är galactomyces som du av ren slump hittar i Benton Fermentation Essence. Den är rik på vitaminer, mineraler och aminosyror som ger lyster, förbättrad spänst och verkar anti-aging. Det är en tunnare essence som används innan din vanliga essence eller innan du applicerar ditt serum.

Fermentation Eye Cream.


Fått en förkärlek för denna superingrediens redan? Tur är väl det att Benton Fermentation Eye Cream också innehåller denna biprodukt. Mycket skonsam ingrediens som gör att de med känslig hy med fördel kan använda denna ögonkräm. Dessutom verkar den väldigt återfuktande tack vare hyaluronsyra.

Shoppa favoriterna.

Filter
2 produkter
Benton Fermentation Essence (100ml) Y
Benton Fermentation Essence (100ml)

359 kr 360 kr Rek.pris 

7
Benton Fermentation Eye Cream (30g) Y
Benton Fermentation Eye Cream (30g)

339 kr 340 kr Rek.pris 

4

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >