Favoriter från Verso

Simply the best.

Anti-aging som är skonsam men fortsatt effektiv. Produkter som behandlar en aknebenägen hy utan att verka uttorkande. Hudvård som förser din hy med massa fukt utan att huden känns varken kladdig eller glansig. Det är Verso det. Här är våra must-haves från varumärket.


Acne Deep Cleanse.

Exfolierande, löddrande och rik på salicylsyra, sounds familiar? Här har vi en rengöring perfekt för att tackla en aknebenägen hy, den löser varsamt upp fett och smuts som annars kan täppa igen porer. En djuprengöring helt enkelt, men skonsam nog att använda dagligen. Följ upp med Blemish Fix för ett maxat resultat.


Hydration Serum.

Ett serum som funkar i allmänhet och till vintern i synnerhet. Varför? Kylan gör att vår hy tenderar att bli torrare, därav behöver vi ofta komplettera vår hudvård med ännu mer fukt. Som exempelvis detta återfuktande serum. Ger fukt både direkt och långvarig sådan samt att den återställer en obalanserad skyddsbarriär.


Super Eye Serum.

Och på tal om just serum, en annan favorit från sortimentet är denna för området kring ögonen. I denna finner du varumärkets mer skonsamma variant av retinol, nämligen deras retinol 8. Du kommer uppleva reducerade fina linjer, rynkor, pigmentering och en hy som känna slätare, spänstigare och fastare.


Reviving Eye Mask.

Men det finns ytterligare omtyckta sätt att arbeta med huden kring ögonen. Som Versos hydrogelmask med retinol 8 anpassade för detta mer känsliga område. Placera dessa masker på rengjord hy och låt verka i 20 minuter innan du tar bort masken och klappa in eventuell återstående formula. Du får fukt, mindre synliga ålderstecken och en mer vaken blick.


Night Cream.

Avslutar dagen gör vi gärna med Verso också, framförallt med denna nattkräm. Även denna innehåller retinol 8 som verkar anti-aging men även havreextrakt som boostar din hy med antioxidanter samt gurkmeja som verkar inflammationshämmande. Vi kan då inte komma på ett bättre avslut på en fullspäckad dag.

Shoppa produkterna.

Filter
5 produkter
Verso Reviving Eye Mask (3g) Y
Verso Reviving Eye Mask (3g)

99 kr 100 kr Rek.pris 

1
Verso Super Eye Serum (30ml) Y
Verso Super Eye Serum (30ml)

599 kr 750 kr Rek.pris 

2
Verso Hydration Serum (30ml) Y
Verso Hydration Serum (30ml)

679 kr 850 kr Rek.pris 

2
Verso Night Cream (50ml) Y
Verso Night Cream (50ml)

719 kr 900 kr Rek.pris 

0
Verso Acne Deep Cleanse (150ml) Y
Verso Acne Deep Cleanse (150ml)

399 kr 400 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >