Favoriter från Redken

Favoriter från Redken.

Vi finns här för dig. Låt oss slippa julstressen i år. Vi har plockat fram några julklappstips från Redken så du i alla fall slipper hetsen med att hitta julklapparna. För denna hårvård kan vi garantera kommer bli oerhört uppskattad. För julklappar som både är kul att ge bort och att få. Vi valde att spela med säkra kort genom att lyfta favoriterna från Redken. Vem av dina nära och kära har önskat sig lite fantastisk hårvård? För sådana fall hittar du klapparna nedan.


Mjukgörande hårvård.

För att nämna en favorit så skulle vi kunna börja med All Soft. Då syftar vi inte enbart på en produkt utan snarare hela serien som blivit en storfavorit och skapare av mjuka, återfuktade och följsamma hår. Därför måste vi tipsa om bland annat både Shampoo, Conditioner, Heavy Cream och Megamask från denna serie. Samtliga tycks ha blivit givna komponenter i hårvårdsrutinen för många.


Reparerande behandling.

Ytterligare serie från Redken som har många favoriter under sig är Extreme, hårvård för ett skadat hår som behöver reparation. Här slår vi ett extra slag för Strength Builder Plus, djupverkande inpackning som stärker ett hår som kan upplevas bortom all räddning. Du får ett starkt hår åter. Även Anti-Snap Treatment har blivit räddningen för många. Behandling som stärker från kärnan och förhindrar att håret bryts av.


Populär styling.

Men Redken betyder inte bara bra vårdande produkter utan du har även en hel del fantastisk styling att hämta hem. Som till exempel Curvaceous Full Swirl, produkt för dig som vill definera dina lockar och ge dem mer glans samt bli kvitt frizz. Önskas det däremot en paste som levererar extra stadga men som fortfarande är lättarbetat och formbar så måste vi tipsa om Brews Hard Molding Paste.

Shoppa julklappstipsen.

Filter
6 produkter
Redken All Soft Shampoo
500ml 300ml
Y
Redken All Soft Shampoo

fr. 129 kr fr. 220 kr Rek.pris 

65
Redken All Soft Conditioner
500ml 250ml
Y
Redken All Soft Conditioner

fr. 149 kr fr. 250 kr Rek.pris 

58
Redken All Soft Heavy Cream (250ml) Y
Redken All Soft Heavy Cream (250ml)

176 kr 310 kr Rek.pris 

58
Redken Extreme Strength Builder Plus (250ml) Y
Redken Extreme Strength Builder Plus (250ml)

179 kr 310 kr Rek.pris 

57
Redken Curvaceous Full Swirl (150ml) Y
Redken Curvaceous Full Swirl (150ml)

159 kr 250 kr Rek.pris 

8
Redken Extreme Anti-Snap Treatment (250ml) Y
Redken Extreme Anti-Snap Treatment (250ml)

154 kr 310 kr Rek.pris 

50

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >