Favoriter från Ole Henriksen

På rutin.

Har ni någon gång reflekterat över hur många hudvårdsfavoriter som återfinns i Ole Henriksens sortiment? De har lyckats göra det till en sport att gång på gång lansera hudvård som kommer bli måsten i mångas hudvårdsrutiner. Och på tal om hudvårdsrutiner. Nedan har vi satt ihop en med just våra favoriter från Ole Henriksen. Fukt, jämnare hudton och glow står på agendan.


Rengöring.

Vi börjar i vanlig ordning med vår rengörare, vi väljer såklart bästsäljaren och prisvinnaren Truth Juice Daily Cleanser. Den är inte populär utan anledning. Denna rengöring med bland annat apelsinvatten, PHA och botaniska extrakt gör att den mest envisa av smuts och makeup försvinner samtidigt som huden känns frisk igen. Som en del av kvällsrutinen kan du här komplettera med Glow2OH Dark Spot Toner, en uppljusande toner med AHA som är perfekt att använda om du vill reducera pigmenteringar men du får också en hy som upplevs mjukare och lenare och med färre synliga rynkor.


Serum.

Vidare är det dags för serum, oavsett om det är en morgon- eller kvällsrutin du letar efter. Här tycker vi såklart att Banana Bright Vitamin C Serum bör vara en given del i denna rutin. Varför? Vi tror att de flesta av oss kan skriva under på att vi önskar hudvård som verkar spänstgivande, lystergivande och som reducerar synligheten av pigmenteringar, porer och rynkor. Det är nämligen precis det som detta serum gör. Tacka vitamin C, PHA, hyaluronsyra, vitamin E och Banana Powder pigment för det.Återfuktning.

Ole Henriksen har hudvårdsfavoriter så att det räcker och blir över, så denna rutin är sannerligen crème de la crème när det kommer till hudvårdshjältar. Till exempel deras återfuktare. Här använder vi gärna C-Rush Brightening Double Crème. Då får din hy en gedigen boost med fukt samtidigt som den, surprise surprise, förser din hy med lyster och suddar bort fina linjer. Nattetid kan du byta ut den mot Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme, den innehåller Bakuchiol (ett plantbaserat alternativ till retinol), edelweiss, AHA, sheasmör och botaniska extrakt och är perfekt att använda när din hy är i reparationsläge, dvs under sömnen.


Ögonkräm.

Slutligen vill vi såklart åstadkomma samma lyster och uppljusning även kring ögonen. Det löser Banana Bright Eye Crème. Sista steget i rutinen men ett steg som gör all skillnad. Du får en blick som upplevs piggare, vitamin C gör att området kring ögonen får mer lyster samtidigt som Banana Powder gör att du får en jämnare hudton. Nämnde vi förövrigt att majoriteten av dessa produkter även är veganska? Endast ögonkrämen, som innehåller bivax, tillhör inte denna kategori, övriga produkter i denna rutin är helt fria från animaliska biprodukter.

Shoppa rutinen från Ole Henriksen.

Filter
6 produkter
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml) Y
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml) Y
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml)

620 kr 629 kr 775 kr Rek.pris 

3
Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser (147ml) Y
Ole Henriksen Glow2Oh Dark Spot Toner (190ml) Y
Ole Henriksen Glow2Oh Dark Spot Toner (190ml)

239 kr 320 kr Rek.pris 

13
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme (50ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >