Favoriter från Linda Hallberg Cosmetics

Set the trend.

Linda Hallberg Cosmetics har landat hos Bangerhead. Med det följer produkterna för hur du fixar en makeup helt enligt de senaste sminktrenderna. Vi har plockat ut våra favoriter nedan. Med några få, enkla steg kan du med hjälp av dessa hotta upp din makeup. Vilken produkt blir din nya favorit?


En perfekt bas.

Alla älskar vi en multi-tasker, en produkt som har flera olika användningsområden. Som Infinity Glass. Ett typ av gloss som funkar utmärkt som primer, highlighter, läppglans eller om du vill ha lite extra shine på dina ögonlock. Denna transparenta gel levererar ett vackert glow helt utan att kännas kladdig på din hy. Denna kan du som sagt välja att ha både under eller ovan din basprodukt. Och på tal om basprodukt så måste vi givetvis även tipsa om Infinity Filter. Ett löspuder som levererar det där perfekta blurrade resultatet. Detta mineralpuder levererar ett naturligt matt resultat samtidigt som din hy upplevs mer strålande.


Iögonfallande makeup.

Men du hittar mer hos Linda Hallberg Cosmetics än bara basprodukter. Som att du i sortimentet hittar de absolut bästa av ögonskuggspaletter. Deras senaste lansering inom denna kategori, Infinity Glam Palette, har allt vi önskat oss för att skapa looks både för dag- och kvällstid. Bland nyanserna hittar du rosa, koppar och bruna toner kombinerat med både matt, metallic och skimrig finish. Är det en palett du borde testa så är det definitivt denna! Avsluta looken med ytterligare en ny lansering, nämligen Infinity Power Lash Waterproof Mascara och du får voluminösa fransar som håller i både ur och skur. Du hittar samtliga produkter nedan.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >