Favoriter från Lancome

“You had me at Lancôme...”

Romantisk middag, rolig kväll på stan eller biodejt planerad på torsdag? Då kanske du vill piffa till dig lite extra. Hint: Scrolla ner så hittar du kanske något att komplettera din makeup look med.


Monsieur Big Valentine’s Edition.

Kära ner dig i Lancôme Monsieur Big igen för nu är den här i sprillans ny förpackning, perfekt inför Alla hjärtans dag. Oroa dig inte, det är samma fantastiska innehåll som i tidigare mascara. Du kan förvänta dig massvis av volym, hållbarhet och en grymt snygg produkt i sminkväskan.Blush Subtil.

En till favorit från Lancôme som fått sig en uppdatering. Lancôme Blush Subtil har fått en ny formula som gör att den nu passar alla hudtoner. 7 härliga nyanser med två olika resultat, antingen matt eller med en mer skimmrande finish. Detta populära rouge har fått sig ett uppdaterat utseende, lyxigt tycker vi!


L’Absolu Rouge Lipstick.

En “Valentine’s day”-look är inte komplett utan några glamorösa läppar, det vet alla. Så därför bara måste vi passa på att tipsa om Lancôme L’Absolu Rouge Lipstick när vi ändå är på ämnet. Du har mjuka pasteller och glittrande glimmer att vänta.


Shoppa favoriterna.

Filter
1 produkter
Lancôme Blush Subtil
Y
Lancôme Blush Subtil

fr. 341 krfr. 440 krRek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >