Favoriter från Björn Axén

Favoriter från Björn Axén.

Efter alla år i branschen är det säkert att säga att Björn Axén har en del erfarenhet att stoltsera med. Med detta i bagaget kom även hårvårdsprodukter att lanseras som kommit att bli en oerhört populär skara produkter. Men vilka är de absolut storfavoriterna? Frågar du oss så är det hårvården du finner nedan.

Psst, visste du att majoriteten av produkterna från varumärket är veganska? Samtliga favoriter nedan är det i alla fall.


Reparation.

From time to time behöver vårt hår även lite extra kärlek och omtanke. För att råda bot på ett torrt och skadat hår är en bra inpacking ofta lösningen. En bra inpacking som räddat våra hår oräkneliga gånger är Deep Conditioner Repair Hair Mask. Fullproppad med vårdande mineraler och ekologisk arganolja är denna perfekt för att återfå ett mjukt och följsamt hår igen.


Skydd.

Sedan finns det så klart steg vi kan ta till för att undvika att håret ska behöva ta stor skada från första början. Ett steg vi i folkmun kallar värmeskydd. Heat Styling Protection skyddar i upp till 220 grader och passar alla hårtyper och stylingverktyg. Keratin, mineraler, aminosyror, vitamin B5 och solrosolja skyddar håret, förser det med glans och ger det även skydd mot UV.


Styling.

Såklart måste vi få inkomma med stylingtips från Björn Axén också. En beachy look är inget som behöver begränsas till sommarhalvåret. Frågar du oss är det en look vi gladerligen väljer årligen. Du fixar den smidigast med Salt Water Spray. Du får ett hår med textur, matt finish och med ordentlig stadga så du kan forma det utefter eget tycke. Kommer med en helt magisk doft dessutom.

Shoppa favoriterna.

Filter
3 produkter
Björn Axén Deep Conditioning Repair Hair Mask (200ml) Y
Björn Axen Heat Styling Protection
150ml 50ml
Y
Björn AxénBjörn Axen Heat Styling Protection

fr. 67 kr fr. 95 kr Rek.pris 

3

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >