Favoriter från Bagliora

Ny hudvård inom Clean Beauty.

Nytt varumärke inte bara hos oss utan generellt på hudvårdsfronten. Missa inte detta svenska hudvårdsmärke som levererar hudvårdsprodukter vars innehåll består av det bästa från naturlig hudvård i kombination med de mest effektiva ingredienserna från avancerad hudvård. Resultatet blir veganska produkter fullproppade med antioxidanter, omegafettsyror, prebiotika och vitaminer. Nedan hittar du några av dessa näringspackade hudvårdsprodukter. Dessa produkter tycks vara några av favoriterna, kanske blir någon av dem även din nya must-have i hudvårdsrutinen?


En game changer i rutinen.

Trött och glåmig hy? Inte längre med denna hudvårdshjälte med 2% BHA och återfuktande hyaluronsyra som håller porer rena och verkar förebyggande mot acne och oren hy samt minskar tecken på hudåldrande. Applicera SPF om du använder Clarifying Leave On Exfoliator dagtid då BHA-syra kan göra huden lite extra känslig för solen.


Kollagenuppbyggande peptider.

Serum som innehåller Niacinamide, Tripeptide-5, Prebiotika och två sorters Hyaluronsyra verkar för att stimulera hudens produktion av kollagen och ge lyster, spänst och mjukhet. Inte konstigt att Collagen Superfood Face Serum blivit en sådan favorit eller hur? Som om det inte vore nog så kommer serumet dessutom med en helt fantastisk doft.


Högteknologisk återfuktare.

Len som sammet är denna dagkräm. Inte bara har den en härlig textur, Nourishing Anti-Age Day Cream har andra attraktiva egenskaper. Som att den reducerar synligheten av rynkor och fina linjer, att den förser din hy med massa fukt och att den dessutom gör din hy mer elastiskt och fast. Inga dumma egenskaper att hitta i en och samma hudvårdsprodukt.

Upptäck Bagliora.

Filter
8 produkter
Bagliora Travel Kit Y
Bagliora Travel Kit

425 kr 425 kr Rek.pris 

0
Bagliora Baglio De Peoni Scented Candle Y
Bagliora Baglio De Peoni Scented Candle

395 kr 395 kr Rek.pris 

0
Bagliora Hydrating Mousse Cleanser (150ml) Y
Bagliora Clarifying Leave On Exfoliator 2% (100ml) Y
Bagliora Collagen Superfood Face Serum (30ml) Y
Bagliora Glow Nutrients Face Oil (30ml) Y
Bagliora Glow Nutrients Face Oil (30ml)

625 kr 625 kr Rek.pris 

2
Bagliora Advanced Anti Age Night Cream (50ml) Y
Bagliora Nourishing Anti Age Day Cream (50ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >