Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!
Evy Sunscreen Mousse SPF50
Evy Sunscreen Mousse SPF50

EVY
Evy Sunscreen Mousse SPF50

209 kr / 167 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B014947

EVYs grundformula är en medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig hy och ansikte. Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna. Utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten.

Högsta möjliga UVA skydd i förhållande till UVB skyddet, över 90%. Fri från konserveringsmedel, parfym samt nanopartiklar. Bakteriesäker och fräsch produkt som håller sig som ny tills flaskan är slut.

EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet. Passar även de som ofta får utslag av solskydd.

Produkter är utmärkta för ansiktet, även varje dag. Därför är det berikade med C vitamin utöver E samt silke och kollagen. Detta för att motverka och reparara skador på huden som kan uppstå av solen.

Denna höga spf och mycket effektiva product är lämplig för den allra känsligaste, och som komplement för känsliga områden som axlar och ansikte. Den något mindre förpackningen är också för att understyka att det behövs lite av produkten så var lite extra försiktig när du trycker ut moussen. Lämplig från 6 månaders ålder samt för vuxna.

Användning: Skaka flaskan, vänd behållaren upp och ned och tryck försiktigt fram önskad mängd. En golfbollsstor klick räcker till en vuxen persons arm. Tillåt torka i några minuter innan du sätter på kläder. Överflöd går bra att skölja bort med vatten utan att skyddet försvinner.

Storlek:100ml
Kampanjstart:
2017-05-07, 23:59
Kampanjstopp:
2017-05-31, 23:59
EVYMer från EVY
Användning

Ingredienser

Aqua. Butane. Octocrylene. Propylene glycol. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Butyl methoxydibenzoylmethane. VP/ Hexadecene copolymer. Stearic acid. Isobutane. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. PVP. Ethylhexyl triazone. Polysorbate 20. Triethanolamine. Hydrolyzed silk. Hydrolyzed Collagen. Tocopheryl Acetate. Sodium Ascorbyl Phosphate Glycerin. Dimethicone. Propane. 100 ml

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Sale
EVY Sunscreen Mousse SPF 30

175 kr 219 kr

Sale
EVY Sunscreen Mousse SPF 20

167 kr 209 kr

Sale
EVY Sunscreen Mousse SPF50

167 kr 209 kr

Sale
Piz Buin In Sun Lotion SPF 10

135 kr 169 kr

Senast visade

Sale
EVY Sunscreen Mousse SPF50

167 kr 209 kr