EVY Sunscreen Mousse SPF 30
EVY Sunscreen Mousse SPF 30

EVY
EVY Sunscreen Mousse SPF 30

219 kr / 175 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B007119

EVYs grundformula är en medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig hy och ansikte. Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna. Utmärkt under smink. Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten.

Högsta möjliga UVA skydd. Fri från parabener, parfym samt nanopartiklar. Bakteriesäker och fräsch produkt som håller sig som ny tills flaskan är slut. EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet.

EVYs grundformula är en medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad eller handdukstorkning och ger ett mycket långvarigt och effektivt skydd.

Den lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. -Fett och kladdfri och lämnar ingen vit hinna på huden. -Högsta möjliga UVA skydd. Fri från parabener, parfym samt nanopartiklar. --Bakteriesäker och fräsch produkt som håller sig som ny tills flaskan är slut. EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet.

Storlek:150ml
Användning
Skaka flaskan, vänd behållaren upp och ned och tryck fram önskad mängd. En golfbollsstor klick räcker till en vuxen persons arm. Tillåt torka i några minuter innan du sätter på kläder. Överflöd går bra att skölja bort med vatten utan att skyddet försvinner.
Ingredienser

Innehåller: Aqua. Butane. Propylene glycol. Octocrylene. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Isobutane. VP/ Hexadecene copolymer. Stearic acid. Butyl methoxydibenzoylmethane. PVP. Triethanolamine. Polysorbate 20. Ethylhexyl triazone. Dimethicone. Glycerin. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Propane. Tocopherol.

I Magazine (
)
EVYMer från EVY

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Ellicka F 2017-11-09 @ 21:07:57 Verifierad köpare

Emelie A 2015-03-02 @ 11:28:31

Bästa solkrämen som finns! Perfekt för känslig hy, fet hy, aknebenägen hy, om man lätt får soleksem, you name it! Hade alltid ångest över vilken solkräm jag skulle använda förut men inte sen jag testade denna. Blir inte kladdig och blank, rinner inte ner i ögonen och svider som många andra solkrämer. Väldigt dryg också och plus för att den håller tills den är slut. Har den under smink till vardags.

+ Fler recensioner

Mer till dig

EVY Sunscreen Mousse SPF 20

167 kr 209 kr

1
EVY Sunscreen Mousse SPF 30

175 kr 219 kr

2
EVY Sunscreen Mousse SPF50

167 kr 209 kr

0
Lancaster Fast Tan Optimizer SPF 15 (125ml)

309 kr 325 kr

0
EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 30

175 kr 219 kr

0
Lancaster Silky Milk SPF 15 (175ml)

309 kr 325 kr

0
Maria Åkerberg Sun Lotion SPF 20

fr. 79 kr

0

Senast visade

EVY Sunscreen Mousse SPF 30

175 kr 219 kr

2