EVY Sunscreen Mousse SPF 10
EVY Sunscreen Mousse SPF 10 (150ml)
Y

EVY
EVY Sunscreen Mousse SPF 10 (150ml)

199 kr / 159 kr 179 kr Rek.pris 
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Finns i paket
I Magazine (
)
EVY
Mer från EVY
Om produkten Artnr: B007117

EVY Sunscreen Mousse är baserad på en svensk hudvårdsteknologi som förstärker hudbarriären. Den unika formulan absorberas snabbt och bildar ett skyddande membran som ger ett långvarigt och effektivt skydd. EVY gnids ej av vid bad eller svett och ger ett effektivt skydd i solen samt mot hudirriterande ämnen. Produkterna är allergitestade och rekommenderas av hudläkare och Vitiligoförbundet.

  • Anpassad för känslig hud och barn från sex månader. Rekommenderas av hudläkare.
  • Extra vattenfast och skyddet lägger sig i hela översta hudlagret och rinner ej av.
  • EVY innehåller över 90% UVA-skydd av angiven faktor på flaskan
  • Förstärker hudens skyddsbarriär mot irriterande ämnen, som salt och klorvatten
  • Fri från konserveringsmedel och parfym.
  • Formulan fungerar utmärkt under smink, täpper inte till och lämnar ingen hinna.
  • Förpackningen förblir syrefri och du slipper slänga härskna rester. Formulan och solskyddet är effektivt till sista droppen.

Vi rekommenderar denna produkt till hud som sällan eller aldrig bränner sig eller till tåligare kroppsdelar som redan har hunnit få färg. Alternativt till den som inte är ute så länge eller den som befinner sig i svagare sol.

SPF 10 betyder att 1/10 av UVB strålarna släpps igenom vilket betyder att den blockerar 90% av UV strålarna, förutsatt att rekommenderad mängd används.

Storlek: 150ml
Användning
Smörj in dig innan solexponering. Skaka flaskan och håll den upp och ner så att extra gas inte pyser ut. Tryck försiktigt och ta hellre en mindre mängd mousse flera gånger för att underlätta insmörjningen. Det är viktigt att applicera rätt mängd för att uppnå rätt angivet skydd. För liten mängd produkt reducerar solskyddet och tänk på att applicera ofta på utsatta kroppsdelar. För enklare insmörjning, gnid moussen mellan händerna till ett mera vätskeliknande serum och smörj metodiskt in varje kroppsdel. En handfull mousse räcker till en vuxen arm. Efter några minuter har solskyddet torkat in och ska kännas kladdfritt. Låt torka in ordentligt innan du badar eller sätter på dig kläder.
Ingredienser

Notera att ingredienslistan kan ha ändrats. Vid allergi och/eller överkänslighet, kontakta kundtjänst innan köp. innehåller: aqua. propylene glycol. ethylhexyl salicylate. butane. octocrylene. butyl methoxydibenzoylmethane. palmitic acid. propane. stearic acid.pvp/hexadecene copolymer. isobutane. polysorbate 20. pvp. triethanolamine. glycerin. dimethicone. disodium edta

Why we love it

Baserat på 0 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Andra har också köpt

Y
EVY Sunscreen Mousse SPF 20 (150ml)

167 kr 209 kr 189 kr Rek.pris 

2
Y
EVY Sunscreen Mousse SPF 30 (150ml)

175 kr 219 kr 199 kr Rek.pris 

6
Y
L'Occitane Shea Ultra Rich Body Cream

fr. 345 kr fr. 345 kr Rek.pris 

0
Y
Maria Nila Creator Original

fr. 89 kr Rek.pris 

0

Senast visade

Y
EVY Sunscreen Mousse SPF 10 (150ml)

159 kr 199 kr 179 kr Rek.pris 

0

Leverans hem till dörren. Läs mer >