EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 30
EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 30

EVY
EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 30

219 kr / 175 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B007120

EVY Kids passar hela familjen men är ett idealiskt skydd för barn då de behöver ett intensivt och vattenfast solskydd. EVY Kids är en ännu mildare formula som innehåller mindre halt av solskyddsfilter men med samma effektiva resultat. Moussen är så mild att den är lämplig för små barn från 6 månader.

EVYs grundformula är en medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad eller handdukstorkning och ger ett mycket långvarigt och effektivt skydd.

Den lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. -Fett och kladdfri och lämnar ingen vit hinna på huden. -Högsta möjliga UVA skydd. Fri från parabener, parfym samt nanopartiklar. --Bakteriesäker och fräsch produkt som håller sig som ny tills flaskan är slut. EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet.

Användning: Skaka flaskan, vänd behållaren upp och ned och tryck fram önskad mängd. En golfbollsstor klick räcker till en vuxen persons arm. Tillåt torka i några minuter innan du sätter på kläder. Överflöd går bra att skölja bort med vatten utan att skyddet försvinner.

Storlek:150ml
EVYMer från EVY
Användning

Ingredienser

Innehåller: Aqua. Butane. Propylene glycol. Octocrylene. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Isobutane. VP/ Hexadecene copolymer. Stearic acid. Butyl methoxydibenzoylmethane. PVP. Triethanolamine. Polysorbate 20. Ethylhexyl triazone. Dimethicone. Glycerin. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Propane. Tocopherol.

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade

EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 30

175 kr 219 kr

0

Hjälp oss att bli bättre - Få 10% rabatt.