Even Better från Clinique

Even Better från Clinique.

En jämn hudton är allt vi önskar oss av en bra basmakeup (+långvarigt resultat och en bas som andas). Som tur väl är så är det precis det som Even Better från Clinique levererar. Denna redan omtyckta serie från varumärket har dessutom kommit ut med några nyheter som definitivt kommer få komplettera vår sminkrutin i höst.


Hudvård.

En jämn hudton går att åstadkomma med en bra basmakeup. Men för en mer hållbar lösning så kikar vi efter utjämnande egenskaper redan i hudvården. Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector levererar effektivt uppljusande resultat för att reducera mörka fläckar, åldersfläckar och akneärr samtidigt som den är mild nog att användas på en känsligare hudtyp.


Bas.

Efter vår mer hållbara lösning så vill vi komplettera den med mer direkta resultat. Even Better Makeup SPF15 tillsammans med Even Better Concealer är en duo som ger naturlig täckning samtidigt som bland annat vitamin C verkar för att ljusa upp existerande pigmentfläckar. Concealern innehåller dessutom hyaluronsyra och koffein som plumpar din hy.


Läppar.

Denna serie har fler vårdande och täckande produkter. Som deras nyhet Even Better Pop Lip Colour Foundation. Här kommer ett läppstift i nyanser som matchar din underton och vars formula innehåller blant annat vitamin E för läppar som både får näring, fukt och en nyans i neutrala toner som håller i upp till åtta timmar.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Clinique Even Better Makeup SPF15
Clinique Even Better Makeup SPF15

fr. 238 kr fr. 340 kr Rek.pris 

19
Clinique Even Better Concealer
Clinique Even Better Concealer

275 kr 275 kr Rek.pris 

0
New
Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation
Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation

235 kr 235 kr Rek.pris 

0
New

Leverans hem till dörren. Läs mer >