Etiskt framtaget

Project Frankincense.

Miljömedveten aktör med hållbarhetstänk. Neal’s Yard Remedies erbjuder inte bara högkvalitativa produkter utan de är även etiskt framtagna. Tydlig kvalitetsstämpel på dess framgångar i området är den ranking Neal’s Yard Remedies besitter, nämligen ett av de tio mest etiska företag och varumärken i världen framtaget av The Etichal Company Organisation. Dessutom arbetar varumärket med att odla och vårda den högkvalitativa produktionen av frankincense, en ingrediens du hittar i flertalet av Neal’s Yard Remedies produkter. Vi berättar mer nedan.


Ingrediensen.

Frankincense är en harts som görs till en eterisk olja och besitter massvis med fantastiska egenskaper. Den verkar regenererande så ingrediensen återfinns ofta i hudvård framtagen för en mer mogen hudtyp. Dessutom är den optimal att använda i avslappningssyfte då den besitter en väldigt lugnande och avslappnande doft.


Produkterna.

“Zero waste” är ett av koncepten bakom produktserien Frankincense Intense. En av de aktiva ingredienserna i produkterna är nämligen en biprodukt av tillverkningen av den etersika oljan vi nämnde tidigare. Produktserien är tack vare denna ingrediens rik på antioxidanter och verkar dessutom kollagenstimulerande.

Shoppa Neal's Yard Remedies Frankincense.

Filter
8 produkter
Neal's Yard Remedies Frankincense Facial Oil (30ml) Y
Neal's Yard Remedies Frankincense Nourishing Cream (50ml) Y
Neal's Yard Remedies Frankincense Intense Lift Cream (50g) Y
Neal's Yard Remedies Frankincense Intensive Lift Serum (30ml) Y
Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Cream (50ml) Y
Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Facial Mist (45ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >